mbv170 Merhaba hanımlar. İstanbul içi özel hastane doğum ücretlerini yazarsanız fikir alışverişi yapabiliriz 🫶🏻
semaszr mbv170 Bahçeşehir İstinye liv hastanesi Doc. Prof. Dr. Yusuf baskıran doktorum sırf doktor için gittim aşırı iyi aşırı ilgili 215 bin
seydayar beguuss merhaba normal ucreti mi bu bende orda takipliyim fiyat almadim henuz ama korkuyorum bu hastanenin fiyatlandirmasindan
beyza_gmsgl mbv170 medipollerde fiyatlar semtten semte hastanenin büyüklüğüne göre değişkenlik gösteriyo. Mega en büyük hastanesi
mbv170 yaprakmucizesi evet bence de. Ben de bilmediğim için soranlara bu şekilde duydum dedim. Kendimi kötü hissediyorum şuan
Anne123__ mbv170 78 ile 85 bin arası değişiyordu ücretleri sanırım yeni zam geldi bir iki gün içinde 102 bin oldu diye duydum ama teyit ettirmedim doğruluğunu hastaneyi aradınız mı söylüyorlar fiyatlarını zaten
mbv170 Anne123__ çok teşekkür ederim bilgilendirmen için. Aradığımda fiyat alamadım. Keşke önden ödeme yapıp fiyatı sabitleyebilsem
gvnrzz Anne123__ ben medipol bahcelievlere gittim dogum ücretlerini konustum 1 temmuz itibariyle zam dediler zaten genelde de temmuzda olur zam ayı
sedayusufeymen Esenler medipol fiyat güncellemeleri olmuş sezeryan 55.200 ikiz olduğu için +20.000 ekleniyormuş tp 75.200 fiyat aldım
aleyna123f sedayusufeymen ne zaman aldınız bu bilgiyi muyane ücretleri kaç nihan hoca mesela 55 bin sezeryan mı bide
sedayusufeymen aleyna123f geçen hafta salı arefe günü fiyatların zamlndığı gün muayene oldum Meryem hanıma , Nihan hanımında aynıdır büyük ihtimalle
gvnrzz mbv170 ben de sabitlemek istedim yokmus o uygulamaları. Bu arada zorunlu sezeryan fiyatları 80 85 bindi.