097 Son 3 günüm hiçbir belirti yok normal doğuma engel yok dedi doktor ne yiyip ne yapmalıyım suni sancı sezeryan falan istemiyorum
Nazlikiz_ 097 merdüven inip çıkmak , cinsel ilişki, sıcak suyla duş, hurma yemek, ördek yürüyüşü, özellikle çömelerek yer silmek
asporca 097 korunmasız ilişki sıcak duş ananas hurma ahududu yaprağı çayı dogumu başlatmak niyetiyle Meryem Ana otu koyabilirsin suya ördek yürüyüşü merdiven inip çıkmak aksak gebe yürüyüşü bunlar var aklımda şimdilik
097 İnşallah yazan olur ne sorsam bir iki cevap geliyor genelde internet çekmiyor bazen bildirimler sonradan da gözüküyor birine cevap verip birine vermediysem bundandır sonra kızmayın
asporca 097 rica ederim 🏵️bir hafta sonra kendimde yapicam ilk doğumum korunmasız ilişki sonrası başlamışti
danla2711 097 ben 35.haftadan itibaren pilates topunda hareketlere başlamıştım günlük yürüyüş pilates topunda kalçamı yuvarlak çizer gibi hareket ettiriyordum birde son haftalarda merdiven inip çıkıyordum evde ördek yürüyüşü yapıyordum ileri geri şekilde ve son olarakta korunmasız ilişki rahmi yumuşattığı için doktorumun 36.haftadan itibaren önerisiydi ben bunlar sayesinde doğumumu başlattım 37+5 te doğum yaptım doğuma gittiğim gün 20 kat merdiven inip çıkmıştım 😂
097 danla2711 ben o 20 katı inip çıksaydım doğumda uyurdum 😄 yürüyüş sırt ağrısı yapıyor çömelme ördek yürüyüşü falan da ayaklarım çok şişmiş yanıyor
asporca 097 evet spermin rahim ağzı yumuşatıcı etkisi var oksitosin hormonu salgilamaya yardımı oluyor
ilaaydaaklc Korunmasız ilişki sonrası hemen etkili oluyor mu bizde 36 haftalık olduk artık 37 de gelsin istiyorum herşeyi hazır kilosu iyi çok şükür
butterflyys 097 ay o durumdayız canım yer de sildim hiç oturmadan temizlik yaptım yürüdüm vs vs ama yok nasıl olur bilmiyorum
097 butterflyys ben neden önceden bazı mesajları göremiyorum bilmiyorum valla çok ağrım oluyor Max 20 dk yürüyebilirim koşu bandında yavaş da yürüsem belim kopacak gibi
seniseviyorumallahim 097 sonuna kadar kendi sancını bekle. Bebek hareketlerini takip et. Cinsel ilişki yaşa. Sperm içeri girmeli. Çömelerek yer sil
seniseviyorumallahim seniseviyorumallahim bahsettiğim yer silme iki kez silip bırakmak değil. Günde 4-5kez silmek uzun uzun silmek
orhismommmmmm seniseviyorumallahim sperm içeri girerse hamile falan kalmayız demi üste görenler var 😂😂 bide enfeksiyon riski olmaz mı bizde 36 yiz 37 de gelse fena olmaz
097 seniseviyorumallahim ben de beklemeyi tercih ediyorum bayram için suni verip yada sezeryan yapıp işin içinden çıkarlar diye ama vaktinden fazla kalması da riskli