zumozumo hmb bende normalde 6+0 ama ultrasonda 5 gibi göründü sanırım geç döllenme dedi doktorum. Kese gördük. Bayramdan sonra inşallah kalp atışı için gideceğim
dilarasss bende 6haftalık hamileyim ama hiçbir belirtisi yok kızlar gittik keseyi gördük fakat mide bulantısı vs hiçbirşey yok normal mi?ilk gebeliğim
meri_ dilarasss benimde hiç bir belirti yok bir önceki hamileliğimde kasımlarım regli olacakmışım gibi ağrırdı ama sefer tık yok birşey hissetmiyorum korkuyor beni de ama belirti olmayabilir de diyorlar
hmb dilarasss Benim üçüncü gebeliğim bu , çok şükür hiç birinde bulantım kasık ağrım olmadı . Gayet normal bence
meri_ dilarasss tam 6+0 da gittin sanırım kalp atışını gördü mü doktor :) bende 6+0 da gideceğim Salı günü merak ediyorum
semalts sahrabalam2 ay şuan hiç bir belirtim yk daha doktora gitmedim kaç tahlili yapmıştım bayram sonu hem kese hem kalp. Atışınü dinlemeye gidicez
yoldakibiri hmb ay masaAllah benim 2. Gebeliğim. Şuan mide bulanması başladı umarım gittikçe artmaz bu şekilde devam ederim. Ama oğlumda 8 9dan sonra artmıştı diye hatırlıyorum
dilarasss semalts benimde 6bin küsür 😍 keseyi gördük kalp atışları da belliydi bayramdan sonra tekrar gideceğiz inşallah.
Momyy1999 hmb Bende keseyi gördüm bugün vajinal ultrason ile 😍 5+5 ama geç döllenme olabilir dedi doktor Bebek ölçümüne göre doğacağı tarihi söylerim dedi ama ocakta doğacak 😍
dilarasss meri_ evet uzaktan da olsa kalp atışını duyduk 🥹😭 bayramdan sonra daha net duyacağız inşallah
busesahin ipekbk kalp atışını biz 6+3 te duydum oda çok kısık sesliydi 6+5 te tam duydum doktor 6. Haftadan önce çok zor duyulması hatta 7 ye doğru yada 7 8. Haftalarda duyuluyor çoğu zaman demişti