Yurdanur Minnosaile çünkü doktor değerlerimize göre kullanmamızı öneriyor..yani benimki öyle yaptı kan değerlerime bakıp söyledi miktarını
Dygnsn Ben ilk başta kullandım ana sağlık yazdı sonra dr um kullanma dedi böbrek taşı yapıyormuş yurt dışında eğitim veren doçent dr um güvendiğim için kestim demir ilacı ve balık yağı hapı kullanıyorum Allaha şükür bebeğimin ve benim bi sıkıntım yok🙏
Nurdan25 Dygnsn bende bunu biliyorum böbreğimde taş üretiyo iç bişey olmaz dedi korkarak kullanıyorum
Elfsr12 Sryilknr Evet kullanıyorum günde 3 damla suya en son içmiyorum artık demiştim doktoruma fırça yedim 🙈
Dygnsn Nurdan25 benm kullandığım balık yağında 15tane vitamin var bide kan ilacı damlayada gerek yok ilk haftamda kullandım bidaha asla gerçekten böbrek taşı yapıyormuş bırakın derim tabi siz bilirsiniz
Garfield Coledan-D3 kullanıyorum günde 2 damla. Bence herkesinkinin Farklı olmasının sebebi hem vücut ihtiyacının Farklı olması hem de Farklı firmaların ürünlerini kullanıyorsak etkinliği farklıdır biri daha yoğun biri daha hafif gibi
Denizanne Sryilknr benim günde 15 damla kullanmam gerekiyor. Başlarda birazcık uydum buna şuan hep unutuyorum haftanın 2-3 günü aklıma geliyor içmek. 😩 ama her fırsatta güneşe çıkıyorum sizce problem olur mu??