Nagihanbayrktr Yarın kontrole gidiyorum vee belki minnağım cinsiyetini gösterir bu gece 15+0 oluyoruz he teyzeleri gösterirmi öeraktan ölücem🙏🏻En son 11 haftalıkken gitmiştik doktorumuza 😊 Bide beylikdüzü devlete gidiyorum yarın orda olanlarınız varmı ?😊
Deniziimmm Nagihanbayrktr bende Çarşamba gidicem yarın olsun ve Hemen Çarşamba olsun istiyorum 😊🙏 bende erkek hissediyorum hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🙏
DuyguDuman Nagihanbayrktr ben muz yemiştim 12.hafta gittiğimde ve çok hareketliydi, ebe kız muz çok hoşuna gitmiştir dedi ve erkek olduğunu öğrendik o gün :)
aysu2015 Benim kızım gibi inatciysaa 20 de öğrenir sin 😂 20.haftaya kadar hep kendini sakladı hep arkasını döndü neler yaptık yinede olmadı çikolata ye ddiler onuda yaptık ☺ doktorumuz hepp kıza benziyor ddi ama öyle bi saklıyor kii nett konuşmak istemedi hicc Çok şükür 20.haftada gösterdi hanim efendi 😂 umarım sizinki gösterir yarın
Nagihanbayrktr aysu2015 yaaa sizin için zor olmuştur bayaa 20. Haftaya kadar nasıl bekleriiim😂 çok heyecanlıyım bide hiç bişe alamıyorum cinsiyet belli olmadan o yüzden bian önce belli olsun istiyorum inşaaallah bakalım😍
Nagihanbayrktr Deniziimmm inşaallah canım sanki hiç zaman geçmiyo gibi bugün o yüzden dip köşe temizlikleri geçirdim günümü😂
Deniziimmm Nagihanbayrktr yarına nasip olursa benimde planım o şekilde 😊😊 kıyı köşe sağlam temizlik 😊😊 amin canım
Nagihanbayrktr Pamukgirl esra hanıma gidiyorum bende serpile ve ayşe hanıma gittim iyilerdi ama ilgili olduklarını söyleyemem. Esra hanımı denedim çok ilgilendi bu ikinci gidişim olacak bakalım😊 nerde oturuyorsunuz