Sunshine__ selinimrek Aynen de öyle yaşıtız hatta ben daha Eylül de gireceğim 26 ya 😅😅 inşallah başka kontrol de denk geliriz canım
taptazeannecik kartanesi___ nev hospital ile görüştüm normal doğum için 15 sezeryan 23 dedi orası neden bu kadar ucuz acaba ya kafam karıştı 🤣
Sunshine__ kartanesi___ iyi yine çok aşırı değil canım hastane temizliği ebeler filan nasıldı ilgi alaka
busbus222_ Sunshine__ bende şu an şanmed doktor ebru kirazoğlu yıldırıma gidiyorum ilk doğumumda ordaydı normal doğum
Sunshine__ busbus222_ Ben düşük yaptım o zaman gittim bu doktora pek ilgisi alakası yoktu ısınamadım vazgeçtim o yüzden ebru hanımdan özcan kara da doğum yaptım
busra_4236 Lotus bengi hocaya gidiyorum 12 haftandayım nasip olursa birşey çıkmazsa suda doğum istiyorum 🫠
ElifZehr irazaraz bende aynı doktora gidiyorum ama fiyat ile ilgili bilgim yok okdar mi ya fiyat fazla bir doğum icin
Birrrcan taptazeannecik sürekli gittiğim hasane çok iyi çok ilgililer fiyatların orda uygun olmasına da sevindim 😊
Beyazmelikk taptazeannecik geçen yıl orada doğum yapmıştım ebeler filan çok tatlı insanlardı.berfin hoca vardı o da iyi ben emine çelikte yapmıştım o sonra kendi muayenaehanesini acti ama doğumları Nev de yaptırıyor diye biliyorum
kartanesi___ Sunshine__ Doğumum çok güzeldi, doktorum da ekibi de çok ilgili ve sıcakkanlılardı. Hastane odasını 24 saatte bir kere tek gelip üstünkörü temizleyip gittiler
busbus222_ Sunshine__ kız ben iki sene önce işte oğlum 20 aylık o zaman normal doğum için 15 bin verdik
busbus222_ Sunshine__ ya öyle mi valla ben çok seviyorum çok ilgili artık alıştım valla ama herkesin enerjisi tutmaya biliyo birbirini 😊
Sunshine__ selinimrek Bende çok memnun oldum canım 😅😅😅😘🌸 normal de böyle şeylere pek takılmıyorum kv sağolsun takıntı haline getirdi onun yüzünden alıştım Bende 😅😁🤣🤣
Sunshine__ busbus222_ Kazıkçılar kız vallahi devlette düzgün olsa hic düşünmem giderim ama Allah için ne temizlik ne doktor düzgün insan korkuyor vallahi keşke şehir hastanesi açılmış olsaydı orada yapardık doğumu
Sunshine__ busbus222_ Evet canım bende aslında 1 kere gittim belki düşük yapıyorum diye stresliydim bana öyle gelmiş de olabilir 😁