Sunshine__ Kızlar urfada özel hastane de normal doğum ve sezaryen doğum ücretleri ne kadar yeni doğum yapan yada yapacaklar var mı
busbus222_ Sunshine__ bende şu an şanmed doktor ebru kirazoğlu yıldırıma gidiyorum ilk doğumumda ordaydı normal doğum
ARYa143 Sunshine__ burdayız şekerim, benim dr klinikte o yüzden benimkinin ücretini henüz bilmiyorum ama, lotusda suda doğum paketi 50 bin canım onu öğrenmiştim bir iki ay önce sordum en geç
kadilek Buradan bir arkadaş Lotus için bilgi vermişti Suda doğum 50.000 Sezaryen 42.000 Normal 20.000 demişti yine de sormak lazım
selinimrek Sanmed 20-25 , prenses doğum hani ilaç alıyorsun ya o 30 galiba valla ben şanmed gülnur hocadan memnunum.
Sunshine__ selinimrek Bende Gülnur hocaya gidiyorum sağolasın canım da pahalı 2.5 sene önce 7 bine normal doğum yaptım bu nedir böyle yaa
bsra_ylmz61 Metrolife Mehmet emin tasdüzene giden varmı aradinizda detaylı uldroson fiyatları nedir 🫠
selinimrek Sunshine__ abla iki sene önceden eser mi kaldıııı ah keşke 🫨 ama sevindim hocama gitmenize ya doğum ne zaman inşallah
irazaraz Metrolife Tuna hocaya gidiyorum epidural iğne bir gece kalma toplam 72 bin dedi eğer doğumu ebeler yapar doktor girmezse kendi payını almıyor 50 binşere düşüyor sezeryanda aynı fiyat bize bu şekilde sekreter bilgi verdi
ElifZehr irazaraz bende aynı doktora gidiyorum ama fiyat ile ilgili bilgim yok okdar mi ya fiyat fazla bir doğum icin
Sunshine__ selinimrek Ağustos un ilk haftaları gibi canım çok dindar güzel huylu bir doktor o yüzden tercih ediyorum kendisini tabiki eser kalmadı ama böyle de olmaz ki bacım normal doğumda kendimiz yapıyoruz her şeyi sezaryen olsa anlıcam
selinimrek Sunshine__ benimde eylüll kesinlikle doktorumuz bana anne enerjisi veriyor ya dualarla felan böyle yani. Kız abla belki karşılaşırız kontrollerde🤭🤣💜
Sunshine__ selinimrek Evet canım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın sende ben 5 haziran da kontrole gideceğim ayrıca neden bana abla diyorsun kaç yaşındasın ki canım 🌸🌸🤣
selinimrek Sunshine__ sizde haklısınız belkide yaşıtız ne bileyim 🤣 26 olucam temmuz da. Bende haziran sonu gideceğim kontrole tüh sjkssk
Sunshine__ selinimrek Aynen de öyle yaşıtız hatta ben daha Eylül de gireceğim 26 ya 😅😅 inşallah başka kontrol de denk geliriz canım