ayse073482 FDilara 9 yaşında ve 3 yaşında 2 oğlum var. 3. Oğluma hamileyim aslında bu sürpriz doğuma 1 hafta kaldı bakalım neler göreceğiz hayırlısı olsun hakkımızda çok güzel sağlıklı sıhhatli günler yaşayalım inşallah 🥰
FDilara Lavista cesaretinize hayran kaldım 😂 Allah bağışlasın yavrularınızı, gönlünüze göre olsun her şey 🌸
Umutcan_ 18 yaşında ve 16 yaşlarında iki kızım 12 yaşında bı oğlum var dorduncuye hamileyim 4 buçuk aylık oda erkek miş🤭🫣🙈🤓
FDilara danla2711 Benimkilerin araları 3.5 bence 4-5 iyi gibi. Kardeşlerin anlaşması birbirlerine arkadaş olabilmeleri adına
danla2711 FDilara ay inşallah ya benim kardeşimle aramda 5 yaş var çok kıskanıyordum çoğu zaman kavga ediyorduk dövüyordum😂
merveasd Hiç tek çocukta kalan yok galiba 😂😂5 buçuk yaşında oğlum 1 yaşında ikiz bebelerim var bir kız bir erkek .keske daha çok araya yaş koysaydım dedim oğlumla daha çok oyun oynayıp zaman geçirseydim suan çok kısıtlı oluyor.ama benim yaş 35
kezbansolakoglugmailcom 14 yaşında kızım 11 yaşında kızım 19 aylik bı kızım daha var şimdide sürpriz oldu bana hamileyim