Lavista Üç kızım var en küçüğü 3 yaşında, yaz sonrası tekrar gebelik planlıyorum Allah sağlık verirse en az 2 tane daha çocuğumun olmasını isterim.
FDilara Lavista cesaretinize hayran kaldım 😂 Allah bağışlasın yavrularınızı, gönlünüze göre olsun her şey 🌸
minikmucizem26 FDilara 2 kizim var biri 11 diğeri 6 yasinda🥰şuan 28 haftalik oğluma hamileyim 🙏💙üç cocuklu hayata son iki buçuk ayım kaldı çok heyecanliyim
nzlii4949 FDilara 4 tane çocuğum var 15 haftalık hamileyim 🤦♀️😂sürpriz oldu hamileliğim bi öğrendim 12 haftalık olmuş bu arada sprale hamile kalmişim 🥹🥹
bsrelif 3oglanannnesi öyle valla bende çok istedim genç anne olmayı ama nasip olmadı bugüneymiş nasip. 30’dan sonra gerçekten çok çok zor yani ben gençken ohoo eşimle o zaman sevgiliydik evlerimiz çok uzaktı kaç km yürürdük şimdi evden dışarı çıkmıyorum çıksak da çok yorulmuş oluyoruz ikimiz de
minikfasulyeo FDilara ilk kez anne olacağım nasipse hem heyecanlı hemde tecrübesiz endişeli bir anneyim 🥹 Her duyguyu yaşıyorum sağlıkla kucaklarimiza alalım insaAllah💗🌸
Tokatt aslhannnn Aynıyız yaş farkının çok fazla olması olumlu olumsuz nasıl etkileyecek merak içindeyim :) 8+1 Haftalık
aslhannnn Tokatt valla görüyorum çevreden keşke daha önce olsaydı çocuk çok zorlandık dediler de inşallah biz öyle olmayız 🫶🏻