aslhannnn 8 yaşına girecek oğlum var 6+3 hamileyim 👼🏻araları biraz çok bakalım hayırlısı artık kolaylıkla sağlıcakla olsun🌸
FDilara aslhannnn Önceden olsa ay çok açmışsınız arasını derdim ama tecrübelerime bakınca çokta değil sanki ya 😅
Tokatt aslhannnn Aynıyız yaş farkının çok fazla olması olumlu olumsuz nasıl etkileyecek merak içindeyim :) 8+1 Haftalık
cancu1 FDilara 5 yaşında kızım ❤️ 16 aylık bir kızım daha var ❤️ Şimdide 34 haftalık hamileyim 1 tanede oğlum oluyor 🩵 Doğumdan sonra tüplerimi bağlatacağım artık yoksa bu sayılar bitmez ☺️
bemekli8gmailcom FDilara Allah bağışlasın canim🤲benimde 5 buçuk yaşında bi oğlum 3 yaşında bi kızım var şimdide 32 haftalik hamileyim oda kız
elifberk123 FDilara benimki de 3 yaşa yakın olacak araları boş konuşan o kadar insan var ki Nasi bakicaksin nasıl yapacaksın vs diye ama ben yaşlarının yakın olmasını istiyordum çok şükür de öyle olacak 😇
FDilara elifberk123 Ayy o insanlar iç karartmaktan başka bir şey değil bende de var öyleleri. Benim çocuklarım onlara dert oldu niyeyse 🫠
Frhnemkli Maşallah canım.🌸 Benimde 5 yaşında bir oğlum var. 17 aylık bir kızım var. 26 haftalık ikizlere hamileyim.🥰 Sağlıkla vaktinde kavuşalım inşallah.🤲❤️
kizinaasikanne cemile69 Hiç endişelenmeyin bence kızınız ikinci anne olucak evde ne kıskançlık ne huzurluk sizin ikinci kolunuz bacağınız olucak nerden biliyorsun diye sorarsanız benim kardeşim de benden 10 yaş küçük 😬