FDilara 6.5 yaşında bir kızım 2.5 yaşında bir oğlum var şimdide 6 haftalık hamileyim 😍 Şaşkın ve heyecanlıyım sizlerde durumlar nasıl 😍
cemile69 FDilara 10 yaşında bir kızım var. 38 haftalıkta hamileyim bu da kız. 2 prenses annesiyim 🌸 arada çok yaş farkı var biraz endişeliyim sadece. O kadar zamandan sonra zor gelecek gibi
FDilara cemile69 Avantajları da çok bence yaş aralarının açık olmasının. Benimkiler yakın oldu hep 3.5 yaş olacak inşallah araları 🫠 En azından çok rahata alışmadan oldu diye düşünüyorum 😂
kizinaasikanne cemile69 Hiç endişelenmeyin bence kızınız ikinci anne olucak evde ne kıskançlık ne huzurluk sizin ikinci kolunuz bacağınız olucak nerden biliyorsun diye sorarsanız benim kardeşim de benden 10 yaş küçük 😬
decembermum cemile69 tam benimkiler de öyle abla şu an 14 yaşına girecek diğer kızım 4 yaşına pek bir şey paylaşmıyor yaş farkı olunca maalesef
elifberk123 FDilara benimki de 3 yaşa yakın olacak araları boş konuşan o kadar insan var ki Nasi bakicaksin nasıl yapacaksın vs diye ama ben yaşlarının yakın olmasını istiyordum çok şükür de öyle olacak 😇