temmuzonbir eslem2121 çok geçmiş olsun Allah şafi ismiyle şifa versin sonuçları temiz çıksın inşallah
demirrleydi_ eslem2121 çok geçmiş olsun canım benim Rabb’im tez zamanda şifa yollasın kuzuma 🥺 nasıl oldu çıkmadı mı sonuçlar
Masal2021 eslem2121 çok geçmiş olsun kuzum yediği bişey dokunmuştur sonuçlar çıkınca haber ver ins düzelir sabaha kadar da sevk neden daha ortada bişey yokken yani neden olduğu bilinmeden kan sonucu cikmadan
eslem2121 kızlar tekrardan merhaba enfeksiyon tespit edildi ilaç verdiler eve gönderdiler azar azar yemek verebilirsin dediler verdim şuan uyudu yavrum renk atmıştı 🥺 yine olursa sevk edicez dediler
Fatmanur_0416 eslem2121 kıyamam inşallah gerek kalmaz en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşur inşallah 🤲🥺
Selim_Alparslan eslem2121 kuzum gecmis olsun bitanem bizde gecen hafta öyleydik 1 hafta hastaneye git gel perisan olduk. Rabbim acil şifalar versin inşallah kuzum.
Bu0 eslem2121 çok geçmiş olsun bacım allah acil şifalar versin inşallah çıktımı kan sonucu ne diyor doktorlar
eslem2121 vanilya_kokusu_ enfeksiyon var dedi ama antibiyotik vermedi aprı kesici verdi bugün kusma devam ediyor
kimchikimdi eslem2121 Oy canım benim, çok geçmiş olsun paşaya bir an önce iyileş inşAllah 🫂 Bizi de haberdar et 🌸
ikiprensesannesi___ eslem2121 çok geçmiş olsun canım benim. Allah acil şifalar versin. Şimdi durm nasıl?