elifsn23 eslem2121 inşallah bir şey çıkmaz canım belki bi salgın falan vardır çocuklar çabuk kapıyor ama çabuk da toparlıyor üzme kendini
gozdeguzel eslem2121 tarihi geçmiş süt vs içmş olabilir mi yada bir besini çok miktarda yemiş olabilir korkmaa sabaha karşı düzelir Allah şifasını versin bir an önce
eslem2121 kızlar herkese çok teşekkür ediyorum hala bekliypruz kusuruma bakmayın yazamıyorum görmüyorum iyi de değilim pek 🥺
1melekannesi3858 eslem2121 olsun canım senin kusuruna bakılacak bişey yok evladın ile ilgilen evladın iyi olsun inşallah da gerisi önemli değil Allah’ım şifa versin yavruya inşallah
annekiz6141 eslem2121 hava degisimine mi uğradı acaba bacim annemlere gittik demişsin ya 🥺 çok geçmiş olsun balim umarım bir şey çıkmaz 🤲🌸
kedimekim eslem2121 bu sıra çeşit çeşit salgın var havalardan sanırım bende bir haftadır öksürüyorum kusma ishal salgınını da duymuştum oğlumun okulunda olanlar vardı çok geçmiş olsun
aslhannnn Çok geçmiş olsun tekrardan inşallah güzel sonuç alırsınız hava değişimi falan belki bir salgın olabilir hayırlı sonuclarla 🦋🫶🏻