sadissss06 meryys kendisi beni etlik şehir hastanesine gönderdi pertinatoloji katında Fetal kardiyoloji doktoru var o muayne ediyor büyük ihtimalle sizi de oraya yönlendirecek 🌸
meryys sadissss06 Büyük ihtimal dediğiniz gibi bizide oraya yönlendirir bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız 🥰
nesliily meryys 28 haftalığım progestani bugun öğlen 2 gibi kullandim bahsettiğim olay aksam 5 te oldu. Ve ilk defa başıma geldi suan devam etmiyor ancak acile gitmelimiyim yoksa tekrar olursa mi gitmeliyim bilmiyorum
meryys nesliily Gece alıp uyumanizi tavsiye ederim, sabah kalkınca ilaç kalıntısı ve baya sulu bir akıntı geliyor sizinkinin saati çok yakınmış progestan kaynaklıdır, ben gece alıyorum diğer akşam gelmişti
nesliily meryys ilk defa farkettim daha once hic du gibi akıntım olmamıştı ama progestan kullanıp yaşayanlar çokmuş. Devamı da gelmedi o yuzden doktora gitmedim
noktas Bende 9 haftalık gebeyim progestan fitil kullanıyorum sabah ve gece bugün çamaşırımdaki ıslaklıktan 3 kere çamaşır değiştirdim resmen işemiş gibi 😪 şimdi bayram girdi doktorda yok normal mi bu durum
meryys noktas Benimde öyle yaa gün içinde sürekli çamaşır değiştiriyorum progestan kullanan herkeste varmış 🥹
sadissss06 meryys evet gittik nst de ufak ufak ağrılarım çıkıyor özge hoca normalde haziranın sonuna planlıyordu doğumu ama bebeğin o zamanı göreceğini düşünmüyordu erken gelir dedi hep pazartesi gittiğim kontrolde haziranın 15 ile 22 arası alacağını söyledi tabi bizim kızı durdurabilirsek haftaya çarşamba tekrar görmek istedi büyük ihtimalle artık net bi tarih verecek diye düşünüyoruz 🥹 sizler nasılsınız gittiniz mi kontrole bir daha sizde
meryys sadissss06 Ay hadi bakalim sağlıkla gelsin inşallah minik kız gelişimi felan nasil, bende cumartesi gitmiştim de bayram dönüşü amniyosentez için görüşelim dedi haftaya cuma giderim kontrole 🥹
sadissss06 meryys çok şükür herşeyimiz yolunda kilo olarakta önden gidiyoruz. Psikolojik olarak da çok yoruldum gerçekten özge hoca da bunun farkında serklaj olduğum için herşeye yasak koymuştu hiçbir şey yapamıyorum hala 🥲 büyük ihtimalle çarşamba günü tekrardan ölçümleri alıp ona göre bi tarih verecek diye düşünüyoruz artık doğsun istiyorum gerçekten açıkçası bu hamilelik olayını hiç sevemedim 🥲🥲🥲
meryys sadissss06 Ya gerçekten psikolojik olarak yorulmak daha kötü fiziksel olarak bir şekilde idare etmeye çalışıyoruzda stresli bir hamilelik çok zor ya inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🥹🙏❤️
sadissss06 meryys amin inşallah sizde sağ Salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız ❤️ sizin hamileliğiniz nasıl geçiyor biraz daha rahatladınız mı 🥲💜🌸
meryys sadissss06 Aminn inşallah 🙏❤️ bende biraz rahatladım son muayeneden sonra daha iyiyim şükür🥹 aşırı iştahım açıldı ya normalde yemeyecegim şeyleri canım çekiyor, şimdi de çok alakasız şeyler yiyorum 😂
sadissss06 meryys daha muayne olmadık hastanedeyiz nst gireceğim şimdi ondan sonra muayne olacağız 🌸💜 sizler ne yaptınız
sadissss06 meryys 22-27 Haziran doğum yatıracakmış ama 1 hafta öncesinden de alabilirim hazırlıklı ol dedi 🥹🥹