nrsly GizemCengiz bende instagramdan farklı bir sayfadan full set olarak aldım , ama inanılmaz kaliteli geldi , aldıkları parayı sonuna kadar hak etmişler , sizin şansınıza böyle bir sayfa denk gelmiş yeterince araştırmamışsınız demek ki
GizemCengiz Nazkayra ama buna babynest resmi sitesi musade etmez bence. Ustelik takipcisi de cok fazla
Nazkayra GizemCengiz valla orasini bilmiyorum canim.ben siteden aldim cok guzel ambalajli vede kaliteli geldi makinaya attim ne rengi gecti ne bisey oldu herseyi cok kaliteli
Hnfvndk GizemCengiz hamılelıgın rahat zamanında en azından sadece onu dıkebılcek kadar dıkıs kursuna gıdılmesını tavsıye ederım. Hem kendi emegın 🤗
Hnfvndk GizemCengiz katılıyorum canm olsun sıkma canını saglık olsun üzerıne battanıye ort ınce onunla kullan bı sure
Kucukbidigim GizemCengiz mallesef oyle oluyor sadece o sayfa degil instagramda asaya yukari hepsi olmayanlarda zaten 5 liralik mali 50 liraya satiyor 2 kere denedim guvenmeyi ve tobe ettim😁😁
Busekaratas GizemCengiz https://instagram.com/babynests?utm_source=ig_profile_share&igshid=1arrkyd0o4f71 bu sayfadan mı bahsediyosunuz ? Ben burdan iki kere aldım aldığım ürünlerde sitedeki sayfadakiyle aybı iki kere set aldım biri yiğenime biride şuan hamileyim kendi çocugum için aldım ama iki sette aynı geldi hiç bi farkı yok resimlerden yani memnun kaldığım için söylüyorum sizin bekledğiniz neydi ki nasıl geldi 🙄 ben makinada dahi yıkadım yiğenim için aldığımızı hiç bi bozulma vs olmadı
GizemCengiz Busekaratas canim evet bu sayfa ama engeli yedigim icin sayfayi goremiyorum tabi :) kumasini begenmemem bir tarafa tek bir cevap , geri donus vs almadim. Her yerden engeli yedim.
NeslihanOner GizemCengiz sayfanın adı ne acaba bende aldım da takım 9 parça çok memnun kaldım aynı sayfa mı acaba fotoğrafın aynısı hatta yerini falan da çok çok beğendim