ogretmenhaniimm benim daha kesin değil doktorum kız olduğunu düşünüyorum dedi ben de artık kız hissediyorum ona nazaran diyeyim. Midem bulanmadı pek. Acıkınca bulantı olurdu bir de diş fırçalarken öksürürken öğürme hissim oluyordu. Buna bakınca erkek diyorlar. Ama diğer tüm şeyler kız belirtisi. Cildim 17.hafta itibariyle sivilcelendi. Tatlıyı çok severdim her sabah yerdim bir çikolata ama hamilelik ilk 3 ayında tatlıdan tiksindim bir kere bile yemedim. Canm hep tuzlu ve eksi şeyler istedi. İlk aşermem bamya turşusu oldu sonra erik ve çilek. Karnım henüz belli değil ama sivri olmayacak şeklinden belli. Keseye gelirsek benim kesem fasulye şeklindeydi bu da erkeğe uyuyor bir de uykusuzluk yasadm çok. Eğer kız ise çoğu belirtim kıza uyumlu. Bir de eskilerin bir inancı vardır kız olursa popon büyür diye. Bu benim çevremde %100 doğru sonuç verdi diyebilirim. Annem beni görünce daha 12 haftalıkken kız olacak popon büyümüş demişti. Erkek olursa şok olurum orası ayrı ama 20.haftada hala netleştiremedik ondan kız diyorum ben biraz da.