verosmom Testime bakar mısınız? BAT bugün fakat daha önceki hamileliğimde bat gününde çizgi daha belirgindi. Sizce hamilelik var mı?
verosmom melike_blr hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşun bebisinizle inşallah 🙏 beta kaç çıktı sizin? Bat gününe yakın mıydı? Birde bende hiç belirti yok ilginç bir şekilde sizin var mıydı?
melike_blr Evet bende kasık ağrısı vardı ben testi erken yaptım beta çok düşüktü yarın tekrar kan vericem
verosmom glkaderdizdr ay sağlıkla kavuşun bebişinize hayırlı olsun. Eğer hamileysem sürpriz olacak benim için bu ay hiç beklemiyordum çünkü 😍🙈
verosmom allyslife ayy sağlıkla kavuşun bebisinizle hayırlı olsun. 😍🥰Yarın sabah tekrar test yapıp pozitif çıkarsa yine kan vereceğim
glkaderdizdr verosmom bende hiç beklemiyordum ve aşırı zor bi süreçten geçiyordum annemi kaybettim bebeğim bana mucize gibi oldu 🙈 darısı inşallah sağlıkla sana olsun🫶🏼
allyslife verosmom amiiin canım inşaallah, yolu yarıladık elhamdülillah🫠 kolaylıkla doğuma erişelim inşaallaahh💖 ayy haydi bakalımmm beni de etiketle, çok heyecanlı🫠🫠
yasodkd verosmom benimde bat günümde test böyle çıkmıştım hatta günüm geçmişti hep silik çıkmıştı kan verdim 3 gün geçince beta 200 çıktı 🥰
verosmom yasodkd geç döllenme mi olmuştu canım? Ben kızıma hamileyken BAT’dan 3 gün sonra betam 1600 dü