sarilale123 fayting eşim yapar ama hepsini benim istediğim gibi halledemez sinirini vesaire ayıklamıyor. Evet ben de ilk gün eti yemeyi düşünmüyorum açıkçası ama iki üç katı eldivenle bir şekilde yapacağım. Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım
sarilale123 Havin49_ işte canım bir kere olmadı diye olmayacak diye bir şey yok ki. Normalde zaten sıkıntı değil hamilelikte eğer ilk kez geçiriliyorsa o zaman bebeğe geçer diyor korkuyorum da biraz. eldivenle falan bir şekilde yapmaya çalışacağım.
Havin49_ sarilale123 bende hamileydim valla cnm sakınan göze batarsa çok inanıyorum için rahat etmiyorsa eldiven tak
sarilale123 HakanKemal açıkçası hani aldıklarımız ne kadar olsa beklemiş dinlenmiş et olduğu için bu kadar düşünmedim, ama sıcağı sıcağına kesilip gelen et çok farklı tabi.
sarilale123 Selim_Alparslan o gün ben yine de eldivenle işimi halledeyim canım 😁 tedbir benden takdir Allah’tan olsun
sarilale123 temmuzonbir ben hem anneme, hem kayınvalideme söylesem dokunmamam gerekiyor diye eski köye yeni adet mi çıkardın derler bana 🤦 çünkü hep hamile halleriyle bile eti gelinler diye hep onlara yaptırdıklarından bahsediyorlar
temmuzonbir sarilale123 bu konuda anlayışsızlar demekki canım ya ikiside biz yaparız dediler vallahi doğranırken sen uzanırsın biz seni çağırırız sonra dediler sağolsunlar
HakanKemal sarilale123 bırak o yesin sen ertesi gün ye canım ya da hiç yeme çünkü taze kesilmiş et hemen yenmez ağır gelir bir gün dinlenmesi lazım mecbur
sarilale123 HakanKemal ben zaten şu an çok et vesaire yemek isteyen halde değilim O yüzden yemeği zaten düşünmüyorum ilk gün canım, O kendine doğrasın yesin 😁
sarilale123 Havin49_ ne bileyim canım benim ihmalim yüzünden bişey olsun istemiyorum. Çözümü var sonuçta
ms_annisko sarilale123 bekleme şansınız yoksa eldivenle halletmeye çalışırsınız bence de beklemeden yemeyin ama ne olur ne olmaz