ilaydamtn 17 haftalık 4 kilo aldım. ama gebelikten önce çok kilo almıştım biraz tontişken hamile kaldım 🥲
lylmls bsat 24+4 te 10 kilo aldım 74 kiloyum. Son haftalarda aşırı iştah artışım başladı nasıl önüne geçerim bilmiyorum
Sdf2001 lylmls o döneö benımde öyle olmuştu sonra kendiliğinden geçiyor şuan 38 haftayım iştah artışı tekrar başladı uan oldugun ve oldugum hafta büyüme atagı haftasıymış o yüzfen böyle
sepselin lylmls ben de böyleyim o yüzden sürekli yanımda ara öğün taşıyorum kuruyemiş, kefir, yulaflı yoğurt vs. Sık sık atıştırıyorum. Aşırı acıkımamaya çalışıyorum çünkü öyle olunca kontrolsüzce yiyorum.
sevtapg lylmls ya bende 59 la hamile kaldım 70 çıktım az önce. Daha 22+6 yım bi de aşırı moralim bozuldu
Sdf2001 bsat 51 ile başladım şuan 38 haftalıgım 64 oldum son uc haftafa bi anda arttı kılom oda bebeğin bi anda büyümesinden kaynaklı toplamda 13-14 kilo diyebilirim
allyslife bsat 20.haftadayım, 80 ile gebe kaldım, kusmaktan ilk trimester 9 kilo verdim ve 12.haftadan beri 71 kiloyum, daha kilo almadım elhamdülillah🫠
annebebeka bsat 31 haftalik olduk bu gün. 60 ile başladim ve 7 kilo aldım 🥲 26+4 haftalıkken 67 kiloydum hâlâ 67 kiloyum bir gram bile almamisim
lokismommy bsat 17+1 haftadayız 3.5 kilo almıştım 15.haftaya kadar kusmama rağmen ama vermeye başladım anlamadım 53le hamile kaldım 56.5 oldum şu an 55im hamuş işini azalttım paketli gıdayı bıraktım galiba ondan oldu