NilVibe Selam güzel anneler 🥰 bir şeyi merak ediyorum, hamilelik boyunca kaç kilo aldınız? doğuma kaç kilo girdiniz ve kaç kilo çıktınız ve tabi en önemlisi sonra ne kadar zamanda eski kilonuza döndünüz? 🌸🥳
3kedili2bebekli NilVibe ilkinde 5 kilo aldım 32. Haftada doğurdum ikizlerimi 1 haftada 10 kilo verdim 15 gün önce doğum yaptım 7 kilo falan aldım galiba 36+2 de doğurdum tamamını verdim ilk haftada şimdi vermeye devam ediyorum galiba biraz kosturmacadan 😂
endlesslove1 NilVibe ilk doğumumda 48 kiloyla hamile kaldım 58 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 52 kiloya düştüm şimdi 62 kiloyla hamile kaldım 28. Haftadayım 66 kiloyum her hafta bir kilo alıyorum
beyzzsenturkkk NilVibe 7 gün oldu tsrtılmıyorum😂 kilodan ziyade aşırı bi şişkinlik var ilkinde yoktu bu kadar 25 kg vermiştim şu an karnımı içime çekemiyorum hala sert
minosannecik_2minis NilVibe ayyy bu konu hassas noktam kaaabuuuooosss 😂 İlk kızımda 55den 73e çıkarak 18 kilo aldım doğumdan hemen sonra vermeye başladım 13 kilosunu verdim yolumuza 60 kilo olarak devam ettik İkinci oğlumda 60 kilo ile başlayıp 68 ile doğum yaptım doğumdan hemen sonra verdim kilomu amaaannn allahım kabus sonrasında başladı 62 kilodan emzirme döneminde 74 kiloya çıktım kabus gibiydi kabus kabuuussss Neyse zar zor 3 yıldır verdim kiloyu şimdi 63 kiloyum ammmmaaaaa velakin yine hamileyim 🤭😂😂😂
1Ali 73ile gittim doğuma 13kilo almıştım. Doğumdan sonra 3-4ay içerisinde 18kilo olarak verdim 55e düştüm
NilVibe endlesslove1 maşallah, darısı bu doğuma olsun inşallah 🥰 ben çocukluğumda görmüşümdür herhalde en son 48 i 😊😊😊
NilVibe beyzzsenturkkk zamanla gider elbet 🥰 hemen gitsin diye bele korse falan takıyorlarmış bilmiyorum ama, sağlıkla büyütün minnoşu 🧿❤️
NilVibe minosannecik_2minis 😄😄 yaaaa okurken gülümsedim 🥰 sağlıklı olun, bebiş sağlıkla gelsin eminim tekrar 55 e dönersiniz siz ❤️
beautiful_ NilVibe ilk gebeliğimde oğlumda 38 ile gebe kaldım 51 ile doğuma gittim 2 veya 3 ay içinde geri kiloma 38 dönmüştüm Kızımda 42 ile hamile kaldım 29 haftalık olduk şuan 57 olduk bile gebelik şekeri ve suyu sınırda diye diyet başladık alır mıyım daha çok bilmiyorum 🤦🏻♀️
NilVibe beautiful_ yaa çok geçmiş olsun bende de var gebelik şekeri ama sizde çıkmasına şaşırdım, incecikmişsiniz. Demekki gerçekten kilo ile alakası yok. Ben 10 gündür diyet yapıyorum arada kaçamaklarım var ama 2 kilo gitti. Sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz ❤️
Melodimm NilVibe 14 kilo aldım.63 Le doğuma girdim doğumdan çıkınca yine 63 olduğumu gördüm😂😂3 ay sonra eski halime döndüm.
NilVibe Melodimm ay o nasıl oldu 😄 sanırım ödem oluştu vücudunuzda yoksa plesentadır, bebektir, amniyon sıvısı dır, en azından onların kilosu düşerdi. Neyse ki 3 ay sonra normale dönmüş herşey tebrik ederim ❤️
danla2711 NilVibe 73 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim ilk 6 ay 15 kilo verdim 71 e düştüm sonra ek gıdaya başladık ben 5 kilo geri aldım🤣 son 2 aydır diyetle 8 kilo daha verdim
NilVibe danla2711 maşallah harikasınız ❤️ şuan güncel 68 sanırım hamile kaldığınız kilodan daha düşük 🥰
Buhati NilVibe hamile kaldığımda 84 kilo civarıydım doğuma 97 kilo ile girdim şimdi 5 buçuk ay oldu 78 kiloyum 170 boyum var ve kilo vermeye devam ediyorum emzirmenin de etkisi olabilir bir de çocuktan sonra aktivite artıyor o da kilo verdirtiyor kucağımda 8 buçuk kilo bebekle tüm gün ister istemez squat yapıyorum 😂
NilVibe Buhati ayy maşallahhh ben de 82 ile kaldım şuan 90 kiloyum doğuma kaç olurum bilmiyorum 😄 çok güzel vermişsiniz maşallah darısı başıma 🥰
danla2711 Buhati ay bende sizin gibi ilk 6 ay çok güzel kilo verdim ama ek gıdaya geçince meme talebi azaldığı için ve aynı düzende nasıl olsa kilo almıyorum diyerek yemeye devam ettiğim için 5 kilo aldım😂 size önerim sırf kilo almıyorum ve sütüm dolsun diyerek karbonhidrat türevlerini sınırsız yemeye devam etmemeniz🥰
beautiful_ NilVibe ben daha yeni başladım diyete ama öyle yapıyorum diyemem tatlı şeyleri azalttım meyveyi de azalttım şu anlık Hepimiz sağlık ve sıhhat ile kucağımıza alalım inşaAllah 🌸
ikiprensesannesi___ NilVibe 14 kilo civarı aldım 68 ile doğuma girip 61 de çıktım kala kaldım bu sefer