A_nuur19 Kızlarrr adetim gecikti test yaptım ben silik çizgi görüyorum hemen belirdi normalde adetlerim düzensizdi ama 5-6 aydır düzene girdi sizce var mıdırrr çokk heyecanlıyıııımm şuaann markası freely ne diyorsunuz 🫠
mertvezeynebinanasi A_nuur19 benimbundanda belirgindi ama sonra sdet oldum. Erken gebelik testleri yaniltiyor kaset testler daha iyi ve mutlaka adet gecikmesinj bekle. Yoksa uzulursun
minosannecik_2minis A_nuur19 çok hafif bi siliklik var canım iki gün sonra tekrarla eğer koyulaşırsa kaybolmazsa kan ver herşey gönlünce olsun 🌸💐
Umutcan_ A_nuur19 ben bu testlere hiç güvenmiyorum daha öncesinde hamile olmadığım halde her defasında böyle silik çizgi çıktı en iyisi diğer kaset testler ama inşallah vardır canım Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah🤲🏼🤍
gkcalyaa A_nuur19 gördüm ama bu test hep böyle çıkarıyor geçen ay yaşadım inş doğrudur gönlünüzce olsun
busesahin A_nuur19 evet silik var bende böyle çizgiyle öğrenmiştim test verin kan ozaman belli olur ancak🥰
A_nuur19 gkcalyaa Umutcan_ minosannecik_2minis atesvesu asil15 Kızlar bugün de yaptım görebiliyor musunuz hiç adet ağrım falan da yok belim çok ağrıyor kasıklarım ara ara ağrıyor
A_nuur19 mertvezeynebinanasi meliiisadeniz atesvesu asil15 busesahin minosannecik_2minis Kızlar kan verdim 52.5 Umutcan_
A_nuur19 meliiisadeniz busesahin dexter88 Umutcan_ sd18 asil15 meliiisadeniz atesvesu minosannecik_2minis gkcalyaa mertvezeynebinanasi yaan zey-nep11 kızlar birşeyler yazdım bakııınn nerdesiniz😁🫶🫶
A_nuur19 23 martta rahim filmi çekildim onun mu faydası olduu acabaaa🤔🤗İnşallah doğrudur kızlar dua edin ya 🙃🫠
A_nuur19 asil15 inşallah canım teşekkürler 🙃 Markasından dolayı emin olamadım yoksa çizgi var normalde daha net gözüküyor
A_nuur19 zey-nep11 yesman meliiisadeniz busesahin atesvesu asil15 minosannecik_2minis sd18 Saree_ Umutcan_ gkcalyaa mertvezeynebinanasi
busesahin A_nuur19 awox tu benimki ama bence zaten kan vermeden hiçbirine güven olmaz sağlık ocağına gidip sabah test verin