Rahime83 sevgitekes ayn ultrasonda bakarak söyledi canım ilk ikizlerimde 27 ekim dedi doktorum çok iyi
Elifimm Kızlar nasılsınız kaç haftalık oldunuz, benım 10+1 oldu 😊 heyecan hala gecmedi hergun doktora gidip nasıl oldugunu görmek istıyorum aynı şekilde hisseden varmı
Sarem Kızlarrr 11+4 olduk biz. Haftaya pazartesi kontrolümüz var inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz. Karnınızda seyirme yada kelebek çırpınışı gibi hisler oluyor mu 😍
sevgitekes Sarem 12+6 yım hala hicbisey hissetmiyorum ilk bebeğim oğlum olucak sizin son adet ne zamandi benim 22 ocak özelde doktorum erkek dedi bugün devlette ufak belli olmuyo falan dediler
Miskokulum Sarem bende 2hafta sonra 12haftalıl olcam inşallah ☺️ Karnımda gaz var başka birşey yok 🤣🤣
Sarem sevgitekes canım bende bu gitmemde bişeyler derse diyecek. Ama eltileriminki hep o haftada belli oldu. İyi bi doktor anlayabiliyor bu haftda
Miskokulum ZeynebFuad inşallah CAnım Allh tan umut kesilmez Allah verirse herşey olur sen hiç canını sıkma dua edelim birbirimize 🙏🏻🙏🏻
kyr9324 sevgitekes Valla erken tahmin yapmış doktor 😊 Banada 11+5 te %51 erkek %49 kız dedi.Bi çıkıntı gördük bana kalırsa erkekti ama doktor bu haftalarda kız bebeklerde de çıkıntı olabiliyo yanılma payı yüksek dedi