Bottesini AA çok sevindim hayırlı olsun evet 20 günlük bir yazışma var ben geç kalmışım🌸epey erken öğrenmişsiniz ben o haftalarda öğrendiğimde kızdediler ama 3 hafta sonra erkek olduğunu öğrendik😂allah gönlünüze göre versin inş.sağlıkla alın kucağınıza.
sevgitekes Bottesini cuma gittik 11+3 te erkek dedi doktor pipisini gördüm falan inş değişmez çok alıştık şimdiden 9+4 te de bir ihtimal erkeğe benziyo diyince hayırlısı olsun yinede
kyr9324 sevgitekes Valla erken tahmin yapmış doktor 😊 Banada 11+5 te %51 erkek %49 kız dedi.Bi çıkıntı gördük bana kalırsa erkekti ama doktor bu haftalarda kız bebeklerde de çıkıntı olabiliyo yanılma payı yüksek dedi
Miskokulum sevgitekes bende 10+1im ikili test yaptın mı CAnım yaptıysan nasıl oluyor bilgi verir misin
Rahime83 sevgitekes benimde 7 haftalik 2 gün kalp atışını duyduk sağlıkla insalah hepimiz elimize alırız kasım 20 sezaryan 29 normal inşallah dedi doktorum
Bottesini Rahime83 dr çok çabuk söylemiş ben de eklemsi olmazsam yine o civarlarda Doğum yapılan hayırlısı artık
Rahime83 sevgitekes ayn ultrasonda bakarak söyledi canım ilk ikizlerimde 27 ekim dedi doktorum çok iyi