Aybuk Günaydın kızlar , dün akiam karnım midem zonkladı resmen bazen karnım pıt pıt atıyor içerden sanki çarpıntı var gibi oluyor var mı aranızda böyle hisseden , 8 haftam bitecek bu hafta kontrolüm de haftaya acaba erken mi gitmeliyim doktora
Fadime3543 Ruhsuz yok Allah’ın izniyle siz hiç korkmayın o halde bidahaki kontorünüzde büyük ihtimalle duyarsınız inşallah
eylulmin Fadime3543 canım kalp atislarini gördüm sadece geriden geliyorsun dedi doktor demekki o yüzden geç gorduk
sevgitekes Kızlar bu postu açtığımda 7 haftalikti bebeğim sabah kan parçası görünce doktora gittik hemen minigim 9+4 olmuş sorun yok şükürler olsun ilişki yasakmis ve doktor büyük ihtimal erkeğe benziyo dedi ama tahminde bulundu 10 gün sonra yine gidicez bir hafta geriden geliyo du şimdi beşe düşmüş😊🙏🚼
eylulmin Fadime3543 insallh duyrsn cnm hayırlısı ise allaha her zmn her şekilde sukredin kaç haftalksn cnm
Fadime3543 eylulmin inşallah canım ama bu doktor lar ümit bırakmıyorlar ben dokuzuncu haftama girdim artık
Fadime3543 eylulmin inşallah canım Rabbim hayırlısını yaşatsın inşallah ama zor bir imtihanmış rabbim hiçkimseye yaşatmasın inşallah
eylulmin sevgitekes canım benimde ufak görünüyor doktor bununla ilgili birsey dedimi sana bana seni yakından takip etcem dedi
sevgitekes eylulmin beş gün çok büyük bir fark değil doktor hicbisey demedi sorun yok yani gelişimi falan da iyi
Aysegulburakdogru Fadime3543 yok malesef kürtaj olacağım hala aynı 6. Haftada gelişmi durmuş dedi doktor