sevgitekes Aysegulburakdogru ilki boş gebelik ti eger kesenin içinde bebek varsa endişe etmeyin ufaktir duyarsınız
Fadime3543 Aysegulburakdogru benimde son adet 30 Ocak duyamadık dün 😔kürtaj dedi 😔inşallahh siz duyarsınız
Dorukunannesi95 Fadime3543 canim bi başka doktora da gorunsen ? Çünkü bazi haatanelerin cihazlari pwk iyi olmuyor cok insan var baska doktora gidip bebegi kurtulan Allahtan umit kesilmez sua et canim
Fadime3543 Dorukunannesi95 maalesef geçen hafta devlet hastanesini gitmiştim bu sefer özele gittim kese daha 25 mm olmamış ama altanda muane oldum duyamadı 😔%95 boş gebelik dedi
sevgitekes Fadime3543 boş gebelik mi dediler 6+5 ti gittim ilk febelikte sekizinci hafta bitene kadar bekledim ve kürtaj oldum
Fadime3543 sevgitekes çok farklı bir duyguymuş yıkılıyor insan 😔ne zaman sonra yeniden hamile kaldınız acaba
sevgitekes Fadime3543 çok zor kaç doktora gittim insan ne olursa olsun umudunu kesmiyo ama çare kalmayınca artık hiç uzulmedim kürtaj oldum geçti hiç aklıma bile gelmedi kimsenin hatirlatmasini istemedim
sevgitekes Fadime3543 20 aralıkta kürtaj oldum 22 ocakta en son adet gördüm yani ocak ayında korundum şükürler olsun allah aratmadı diğer ay 19 şubat ta öğrendim hamile olduğumu folik asite devam ettim 9+0 ız şimdi
Ruhsuz Fadime3543 canım Rabbım sana bağışlasın İnsAllah cihazdan görünmmemiştir.. Rabbım yar ve yardımcın olsun canım
Fadime3543 Ruhsuz inşallah rabbim sizede nasip etsin kalp sesini duymayı hiçbir anne yaşamasın inşallah bu acıyı 😔
Ruhsuz Fadime3543 Amin canım Amin bugun ben de duyamadım 10 gun sonra cagırdı su an yenı 6 hafta olmuş dedi sata göre 8+2
Fadime3543 Ruhsuz peki bebekleriniz oluşmuşmuydu keselerde benim doktorum %95 boş gebelik dedi 😔rabbim hiçbir anneye böyle acılar yaşatmasın çok acı ama sizin benden çok farklı sizin ikiz sizin için çok normal
Ruhsuz Fadime3543 biri çok küçük kese de bebekte dedi diğeri normal dedı bebek görünüyor dedı bılmıyorum cnm Allahım kımseye yaşatmasın cok zor ilk gebeliğimde ben de yaşadım boş gebelık
Fadime3543 Ruhsuz yok Allah’ın izniyle siz hiç korkmayın o halde bidahaki kontorünüzde büyük ihtimalle duyarsınız inşallah