tugceakplt 5 Hafta 5 günlükken kontrole gittim kese var bebek yok bu durumu yaşayan var mı ? Normal mi kaç haftalıkken gördünüz .. şuan 6 hafta 4 günlük oldu fakat randevu yok kontrole gidemiyorum merak ve korku karışık hisler duygular içindeyim 🥹
cinar_asaf_ tugceakplt bende aynı oldu yarın gidicem bakalım bebek ve kalp atışı varmı yokmu şuan 7+4 haftamdayim
tortillam_ tugceakplt 7+3 de gördüm bebeği ve kalp atışını. 6. hafta da kese görünmüştü. 6+3 de acilde yeni oluşuyor denildi görmemiştik o zman da
allyslife tugceakplt çok normal canım, ilk kese görülür, sonraki hafta yolksac, sonraki hafta da kalp atışı. Ben böyle 1 hafta arayla gördüm hepsini. 8-9.haftada bile görenler var, endişelenme, güzel düşün güzel olsun, sağlıkla gelsin bebeğin inşaallah💖
beyazakgl tugceakplt banada ilk başta kese var kalp atışını duyamıyorum demişti bence biraz bekle sakin kal küçük daha
cinar_asaf_ tugceakplt bugün gittim duydum kalp atisini ama normalde adet tarhime göre 7+4 Ken ultrasonda 6+4 çıktı geç döllenme olmuş dedi sorun olur dedim gelişiminde falan sorun olmaz dedi ama sorun olur mu sizce?
tugceakplt allyslife Teşekkür ederiiiim çok 🥹 Haziran 4 de randevum o zamana kadar bekliyim mi sence Şuan 6 hafta 4 günlük
allyslife tugceakplt 4Haziran’da her şey netleşmiş olacak ve kalp atışını duyacaksın bence, eğer devlete erkene randevu bulabilirsen içim rahat etmez dersen tabii pazartesi ya da salı da gidip muayene olabilirsin, ama yok ben beklerim her şey net olsun dersen özele falan hiç ekstra para vermeden muayene gününü bekle derim. Yolksac görülmeyle olmuyor sadece, kalp atışı da bekleniyor çünkü bu da seni bir kez daha muayaneye çağıracaklar demek oluyor yani. Defalarda git gel yapmamış olursun. Benim dış gebelik geçmişim ve tek tüplü olduğum için kaygı düzeyim çok yüksekti ve bekleme imkanım yoktu, beta yükseldikçe korkum artıyordu o yüzden her hafta paşa paşa gittim🫠
tugceesnygt tugceakplt 🤭 ayy hic güleceğim yoktu allah iyiliğinizi versin yanlış anlamayın ilk hamileligimde bende 5 haftalıkken doktora gitmiştim doktor baktı kese görünüyor dedi bende ilk olunca aynı sizin gibi içinde bebek varmi demiştim doktor bana gülmüştü mikroskopla bakamıyoruz diye o aklima geldi kalp atisinida 7 haftalıkken duymuştum
tugceakplt tugceesnygt Benim ilk gebeliğimde , 5 haftalıkken bebek göründü 6 da kalp atışı dinlemiştim 🥲 o yüzden endişelendim
esophia tugceakplt ben iki kez hamilelik geçirdim ikisinde de 6 haftayı geçmeden bebek gözükmüyor boşuna korkma hem geç döllenme de olabilir ilk hamileliğim bir hafta geriden geliyordu ben 6 haftalık diye gittim kese içinde bebek yok sadece kese vardı ama o zaman 5 haftalıkmış üzülme Allah büyük gözükür yani
zehraclk0 tugceakplt Hayır olmadı. İlk hamileliğimde yaşamıştım kanamayı onda da bebeği 6+3te gördüm mesela. Çok değişkenlik gösteriyor. 9. haftada bile gören var
Deletedmom_877 tugceakplt merhaba 5+2 de gittim 7 mm gs yolk salk yok yazıyor yanş kese oluşmuş ama bebek henüz yoktu 6+1 de kalp atışını duymuştum
gamzeakarsu17 tugceakplt 5+3te kese vardı 15 gün sonra gittim bebekte vardı kalp atışıda duyduk hiç stres yapma allah hayırlısını sağlıklısını versin herkese
tugceakplt zehraclk0 Benim çok kanamam oldu kontrole gittik halen bebek görünmedi 🥲 7 haftalık olcak halen yok