nurikom snltgc Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin😇 Devlete gidecekseniz 18. haftalarda detaylı ultrason yapılıyor erken randevu almanızı öneririm perinatolojiden.Randevu bulamama ihtimali çok yüksek
Nils mrssanne benimde sat 2 Nisan 4 mayısta beta 14 bin küsürdü bu hafta kalp atışını duyduk ben geç gittim hersey yolunda gözüküyor suan 7+2
aframoms13 mrssanne sat 2 nisan. 5 mayısta test yaptım pozitif gördm 6 mayısta kan verdim 1350 idi bidaha baktırmadım birkaçgün sonra keseyi gördük dün de bebek ve kalp atışını dinledik
Perim2 mrssanne hayırlı olsun benim sat 5 Nisan ben hiç kan testi vermedim regl 7 gün gecikti direk doktor keseyi gördü bayram öncesi kalp atışı için gel dedi henüz gitmedim
dilaraky mrssanne siz doktora gittiniz mi benim de 20 nisan sat 21 mayıs beta 874 salı doktors gideceğim
emiy Benimde son adet tarihi10 Nisan, Çarşamba doktora gittim bebeğin kipirtilarini ve kalp atışını duyduk bugün 6+0 olduk inşallah hepimiz güzel ve sağlık bir gebelik geçiririz.
deniz_akbulut Merhabalar hepimiz için hayırlısı olsun 18 Nisan son adet 18 Mayıs beta 1040 doktora bayramdan önce mi sonra mı gitmeliyim sizce kızlar
sahrabalam2 mrssanne evde testle öğrendim kan vermedim sat 16 Nisan 21 mayısta kan verdim 3449 olmuş sizinle adet tarihimiz hemen hemen aynı haziran 2 ye randevu aldım