penbe_karisi Geceleri kaç defa uyanıyor bebekleriniz benimki 10.30 gibi uyuyor gece neredeyse hiç uyanmıyor 5.30-6.00′da uyanıp mama uyuyor 08.00′de tekrar uyanıyor ne kadar uyku düzeni gelişse de için bir tuhaf yaa 🥹
kartanesi___ penbe_karisi 8.30’da gece uykusuna yatıyor. 12-1 gibi uyanıyor karnını doyuruyorum hemen uyuyor. 4 gibi yine uyanıyor mama içip uyuyor. Sabah 6 gibi yine uyanıyor mama içip uyuyor ve 7’de artık uyanıyor günümüz başlıyor😂
ikiprensesannesi___ penbe_karisi kalmaz kuzum hiç korkma hic bozma İnşallah hep böyle uyku düzeni olur
penbe_karisi ikiprensesannesi___ kız benim ilk çocukta öyleydi mutlaka uyanirdi bu uyanmiyor korkuyorum zayıf kalıcak diye 🥹🥹🥹şuan ayağımda salliyorum uyumamak için direniyor
Havin49_ penbe_karisi kız sen delirmişsin tabi uyku uyuması çok güzel bir şey inşallah darısı benimkilerin başına yoksa uykusuzluktan kafayı yiyecegim
ikiprensesannesi___ penbe_karisi Benimkinde ağlama seansi bitse inşallah uyuyacak.gec mi uyuyor seninki
ikiprensesannesi___ penbe_karisi benimki de saat 8 uyanmış daha uyumuyor. uyuma niyeti de yok. İnşallah uyur çok sancım var hiç. Bu gece ona bakamam
penbe_karisi ikiprensesannesi___ yaaa günde kaç defa veriyorsun aşkım bide kaç ml bizimki bazen 90 bazen 120 içiyor ama bu aralar inat etti 90 içiyor
penbe_karisi ikiprensesannesi___ benimde sütüm yok 😮💨😮💨😮💨 bı 6 aya kadar bir damla da olsa içsin istiyorum