nzl_36 Merhaba kızlar doğum için pijama lohusa takımlarını nerelerden ve nasıl aldınız acaba büyük beden olunca iş biraz daha zorlaşıyor maalesef yardımınıza ihtiyacım var
snmerd nzl_36 lcw dan aldım hem önü düğmeli hem bağlamalı modelden yıkadım ütüledim gayet yumuşak rahat üstelik sonradan da kullanacağım pijamalar lohusa pijaması gibi durmuyor
Melihakrds nzl_36 ben trendyoldan almıştım çok da güzel gelmişti ben de büyük beden almıştım kalıbı bayağı geniş modeller de var
beguuss nzl_36 süwenden aldım bir takım birde mels desingden özel tasarım gecelik sabahlık yaptırdım süwendekiler müslin tam yaz için
nzl_36 Melihakrds resmini linkini paylaşma şansın varmı çiçeğim kalıplarından dolayı biraz tereddüt ediyorum
gizemli00 nzl_36 ben kompedanda aldım efil efil ve aşırı tatlış renkleri var ben tesettürlü olduğum için birxe kanamam çok olur diye siyah aldım tesetturlulerede çok uygun yani
nzl_36 gizemli00 bende tesettürlüyüm canım dediğin yer tam olarak alışveriş sitesi falan mı hiç duymamıştım da bende bir bakayım
gizemli00 nzl_36 kız carsilarda filan oluyor dağ alışveriş yeri gibi dusunebilirsin internet siteside vardır kompedan yazın çıkar
snmerd nzl_36 düğmeli olanlardan aldım elbise tarzıyla hiç rahat edemiyorum belki siz edersiniz https://www.lcw.com/gmlek-yaka-baskl-kadn-pijama-takm-o-5250321 https://www.lcw.com/gmlek-yaka-ilek-baskl-hamile-pijama-takm-o-5137256
nazliigul nzl_36 trendyoldan siyah inci diye Bi satıcıdan aldm 5xl a kadar bedenleri vardı Bi bakın derim
ozdemirayca nzl_36 pentide 1 alana 1 bedava zamanında 2 takım almıştım düğmeli lcwde de hamile elbisesi vardı lazım olur belki diye birde ondan almıştım 🥰
aybike2212 nzl_36 1 tane LCW den elbise aldım emzirme detaylı yanlardan düğmeleri var 2 adette trendyoldan siyah inciden aldık lohusa veya hamile pijaması olarak almadım onları doğumdan sonra da giyebilecegim önden düğmeli olanlardan aldım
nzl_36 aybike2212 bende 2 tane düğmeli olanlardan alıcam ama elbise tarzı olanada ihtiyaç oluyormuş bi tane de ondan alıcam teşekkürler❤️