nsrnht ben on üç artı altıdan. Bir özel doktoruna gittim. O zaman Ankara’dan gelmiş bir doktordur. Onun yanına gittim bana. Erkek dedi. Değişme ihtimalinin de olmayacağını söyledi. Ondan sonra da bugün de gittim. Başka bir özele orada da çok bilgili, tecrübeli bir doktor vardı. Önermişlerdi bana. Onbir haftada çocuklarının cinsiyetini biliyormuş. Gittim bana yüzde yüz erkek dedi. Değişme ihtimalinin de olmayacağını söyledi. Bugün ise on dört artı üç haftalığım ben. Yeşil erik aşerdim. Tuzlayıp yemek istiyordum. Ekşi kiraz canım çekiyordu. Canım çok fazla tuzlu şeyler çekiyordu. Beş haftalıkken mide bulantısı başladı. Şu an ondört artı üç haftalık olmama rağmen hala devam ediyor. Ama şöyle benim bulantım ilk başlarda sabah oluyordu. Ama o kadar kusmuyordum sabahları. Bir süre sonra benim bulantılarım akşam çok fazla olmaya başladı ve kusma şeklindeydi. Çok fazla akşam kusuyordum ve hala da akşam kusmalarım var. Beş haftalık en çok fazla mide yanmam oluyordu. Sonra bir ara artık mide yanmam geçti şimdi yine mide yanması başladı. Midem aşırı kaynıyor. Çok fazla canım su çekiyorduÇin takvimim erkek çıktı tuz testim erkek çıktı burnuma dokundum yani demem o ki ben tuzlu şeyler haşırıyordum. ekşi canım çok fazla limon çekiyordu hala da limonu yemedim. çünkü benim midem sorunlu bir mide genel olarak aileden mide. Sorunu çok fazla var. Kızımda ise benim bir tane de kızım var. Ben tam tamına üç ay boyunca çok şiddetli bir şekilde kusma yaşadım. Her dakika başı kusuyordum. Çok fazla su kaybı olduğundan dolayı hastaneye yattım. Üç ay boyunca hastanede sürekli yatışı oluyordu. Ne kadar ilaç tüketsem bile mide bulantım geçmiyordu. Sabah öğle akşam demeksizin çok fazla mide bulantım vardı. Oğlumda mesela şu an yüzümde sivilcelenme var kızım da zaten yüzüm çok fazla çökmüştü beni gören sen nasıl böyle oldun diyorlardı yani bunda da güzelleşmedim ama yüzüm çok fazla. böyle beyaz bir şekilde kızım da ise çok fazla sarıydı benim yüzüm. Kızım da canım tatlı şeyler çekiyordu. Hatta ilk başta canımın çektiği şey şeftali çilekti. Bundan da ekşi tuzlu ne varsa onu canım çekti çekiyordu.