Minelsu0606 @Almirolie @nisanur_klc @happyella @Gokturkmom_ @Esma006 @NobleMom @valeriaa_ @nurellaaa__ @annebaliii @Almirolie @Wolf13 @1Ali @kelebegim123 @HakanKemal @emine1309 @Esma5566 @gizemli00 @bademli_puding @kumsalanne @orhismommmmmm bikac kişidaha var onlarıda bulamadım sadece 3 4 kişi bilemedi hayırlısıyla oğlum 👦💙oluyo
orhismommmmmm Minelsu0606 oy oyyyy masalllah. Paşamız gelsin annesine babasına vatanına hayırlı evlat olsun 🩵
lokismommy yagmur27_ kesenin şekli doktorun cihazı her hareket ettirmesinde değişiyor benim ilk kese ekranda bakarken yuvarlaktı bi ara sonra fasulye gibi oldu verdiği ultrason fotoğrafında da oval gibi bişey yani hep farklı 😅
Minelsu0606 yagmur27_ kalp gibiydi soldaydı kasık ağrımda sağdan oldu tuxlu şeyler çok aserdim migdem bulandı baya Halsizim hiç bir iş yapamıyordum
yagmur27_ Minelsu0606 hep şekilli olunca erkek diyorlar ya benim yusyuvarlaktı bir de maşallah diyim hiç hamile gibi değilim ama daha 8. Hafta belki ondandır
Minelsu0606 yagmur27_ benim mide bulantısı kızımda çok şidetliydi hastanede yatım bulantı geç başladı 8.9 haftalıkta ama bunda 5 haftalıktım başladı özellikle sabah ve akşam çok şidetliydi halada devam ediyor 14+3