Tugbaelmass Alyamerve canım bendede müthiş korku var;( nasıl sakinleştirici yaptılar doktor bebek cıkmadan yapılmıyor dedi bana AMELİYAT ÖNCESİ SAKİNLEŞTİRİCİ YAPILABİLİYORMU BEBEK ÇIKMADAN 😤 Bende istiyorum
Alyamerve Tugbaelmass amlyttan once asonaprde yapıldı hatta:) buanda valla sarhoş gibi oldum dogmdan snrada devam etti kafaası:)
Esra1905 Alyamerve ben gazimi çıkaramadım henüz onun için özel bişey yaptn mı yedin veya içtin mi benim bebiste tembellikten emmiyor memeyi
Alyamerve Esra1905 özel hıcbısy yapmadım bılmıyorjmki su nescfe kahve okdr benm bebekte cekım gücü var ama süt yok şimdi yenı yenı gelmeye basladı belkıde zamanı vardı
Alyamerve Tugbaelmass yanlıs yazmısım asonsörde demek istedim doktora oan ısrarla skaınlestırcı olmadan girmem de :))
Alyamerve Yagmur1991 ben gazımıda cıkardım wcdegittm ama hala karnımxa gaz oluyo tek skıntım ovar şuan cnm yanıo
SevgibiR Yagmur1991 nasılsın cnm gözün aydın ilk gün açtım bnde gazım çıkmadı ama ikinci gün çıkmaya başladı korkma çıkar tek yatıp kalkmak ölüm bana
Ghayekan Yagmur1991 canım ben de 14 gün önce doğum yaptım.gazımı çıkaramamıştım hemşire bacaklarını kendine doğru çek öyle kal daha kolay çıkarırsın dedi ve öyle de oldu.dene istersen
SevgibiR Esra1905 benim yürümek çok güzel burdan markete tek giderim ama yatmak kalkmak ölüm gibi bişi
Yagmur1991 SevgibiR toparlanmaya calisiuyrium canım gece hiç uyumadım yan yatabiliyomusun sırt üstü yatmaktan mafoldum ilk yuruyusum çok zordu
Symgmnr Canım gözün aydın darısı bize inşallah 🙏 baş ağrın olmadı değil mi direkt kahve su içmişsindir çıkınca
Kahramanlar Hadi gözünaydın sağlıkla büyüt bebeğini ameliyattan sonra emzirmek için doğrulurken acıyor mu yada ilk ayağa kalkıp yürümek çok mu acı verici
Alyamerve Kahramanlar emzirmek ıcın dıgrulmak acıtmıyorda dikiş yerlerim yanmaya basladı cok cnm yanıo (
SevgibiR Alyamerve vala dün dra sordum yanıyor diye , kenarları diksi sağlayan faslaymis ondan dedi 1 kaç ay dikkat et dedi geçer dedi oha yani banyo da yapmadım daha
SevgibiR Kahramanlar Parol veriyor hastanedeken iğne vuruyodu o güzel kesiyordu 😬😬 geziyirdum iğne bitti aşk bitti
Alyamerve Kahramanlar verıyorlar 6 saat tuttu bıdaba yaptırdım ama ben hastanesen cktm artk parol mınoset bunları kullanıyorum