• Doğum
  • Doğum yapan anneler bakabilir mi ??

Ecemgny ☺️☺️ Ama oyle ben bi turku anlayamiyorum 5 dakkada bire indi filan diyolar da ne siddetteyken olcuyolar onuni turlu anlayamiyorum bilelimde ona gore tutalim dakka☺️☺️
    Habibe08 adet sancısının biraz daha fazlası olmalı birde belinden kasıklarına vuracak sen sancıyı daha cok hissettikçe dakika tutabilirsin
      Habibe08 sabahtan beri bende de bişiler var çok fazla yalancı sancı çektiğim için anlayamıyorum çok çok dayanılmaz bi ağrı bekliyorum regl ağrısının biraz daha yoğunu var şuan dk tutmayıda beceremiyorum senin gibi .bu gidişle evde doğurucam.kaç haftalıksın sen canım?inş tecrübeli birileri yazarda bizde bilgileniriz
        Toffy1907 38+1 deyim bugun bende anlayamiyorum bide benim bugun surekli camasirimda islaklik var akintim oluyo ama oyle nisan su filan degil bos akinti ondanda bilemiyorum hafiften belimle adet sancimda var ama artmiyo 2 gun oncede 3 gun ust ust siyaha yakin lekelenmemde oldu ben anlamadim ney nasil oluyo nerden anliyoruz
          Habibe08 aynısı bendede oldu ıslaklık oluyor bugün druma sordum suyun gelse daha çok olur dedi🤷🏼‍♀️ bende 37+1im. Belim kasıklarım çok ağrıyo karnımda çok sert sanırım sancımın arası kısalıyor
            Toffy1907 hadi yaa hayirlisi bakalim insallah benimde sabah dogmus olur ne diyim ahahah😂😂
            Habibe08 yani benim de arada adet sancım olup geciyor 39 oluyorum yarın ve daha kanala inmemiş bir bebem var ama bu saatlerde karnımda sertleşmeler sık oluyor nasıl anlıyacağım hiç nir fikrim yokk🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
              Doğum sancısı mı değil mi önce dusa girn eger rahatlayıp kesilirse yalancıdır. Ama dustan snra şiddetlenirse doğum sancısıdr. Zaten ondam sonra agrılar saplanır gibi gelir agrı geldiği gibi dakşka tutun kaç geçe geldi öteki kaç dakika smra geldi
                Mrvkoz her adet sancisinda duşami girelim simdi☺️ Sanki biraz fazlalasmaya basladi ama heveslenmekde istemiyorum daha oncede boyle olmustu hicbisey olmadi bide bu nişan olayi var o gelmeden hic heveslenmek istemiyorum
                  Habibe08 adet sancisi gibi oluyo belinede vuruyo ve cocugun icerde kasıldığını hissediyosun karninda benim 10 dakikayla basladi bi gece boyunca cektim sanciyi o sirada acilmam olmus
                    Habibe08 değilsin canım dün gece sancı ağrıma uyandım ama sıcak su torbası karınca gecti biraz doğuruyorum sanmıştım ama malesef o da gol olmadı🤷🏻‍♀️
                      Kızlar benımde kansız ama yumurtlama akıntisi gibi akıntım gelıyor hep bugun 39+3 üm
                        Ecemgny bende gecen gece oyle agriyla uyandim ahan dedim bu sefer geliyo heralde baya agiriyodu cunku sonra lavaboya gittim geldim yattim sonra sabah olmus☺️
                          Habibe08 bence biz doğuramıycaz artık sağlıkocağımdan bile aradılar dedim daha doğurmadım 🤦🏻‍♀️
                            Kizlar bende sizle ayni dueumdayim aksam. Yemeginden once kasilmalar vardi simdi de belden siddetli agri geliyor ama yalanci sanci mi gercek sanci mi bilemiyorum da egitim de aldim ama her bunye de fatkli sonucta 39+6 yim
                              Ecemgny ahahah benimde kuzenimin dugunu var gecen hafta daha olmasina ragmen her goren diyoki bugunde disini sıkta sonra dogur sanki zirt diye cikiyo😂 keske oyle kolay olaydi ya valla oyle sabirsizlaniyorumki artik sinirlerim bozuldu