Doğum yapan anneler bakabilir mi ??
Habibe08 sabahtan beri bende de bişiler var çok fazla yalancı sancı çektiğim için anlayamıyorum çok çok dayanılmaz bi ağrı bekliyorum regl ağrısının biraz daha yoğunu var şuan dk tutmayıda beceremiyorum senin gibi .bu gidişle evde doğurucam.kaç haftalıksın sen canım?inş tecrübeli birileri yazarda bizde bilgileniriz
Toffy1907 38+1 deyim bugun bende anlayamiyorum bide benim bugun surekli camasirimda islaklik var akintim oluyo ama oyle nisan su filan degil bos akinti ondanda bilemiyorum hafiften belimle adet sancimda var ama artmiyo 2 gun oncede 3 gun ust ust siyaha yakin lekelenmemde oldu ben anlamadim ney nasil oluyo nerden anliyoruz
Doğum sancısı mı değil mi önce dusa girn eger rahatlayıp kesilirse yalancıdır. Ama dustan snra şiddetlenirse doğum sancısıdr. Zaten ondam sonra agrılar saplanır gibi gelir agrı geldiği gibi dakşka tutun kaç geçe geldi öteki kaç dakika smra geldi
Habibe08 adet sancisi gibi oluyo belinede vuruyo ve cocugun icerde kasıldığını hissediyosun karninda benim 10 dakikayla basladi bi gece boyunca cektim sanciyi o sirada acilmam olmus
ozgersin6012 adet sancisi var ama kasilma filan hissetmiyom cocukda ama karnimda sert harekette ediyo massallahi var
Kızlar benımde kansız ama yumurtlama akıntisi gibi akıntım gelıyor hep bugun 39+3 üm
Mahidevran61 valla bizde bilmiyoruzki☺️☺️
Kizlar bende sizle ayni dueumdayim aksam. Yemeginden once kasilmalar vardi simdi de belden siddetli agri geliyor ama yalanci sanci mi gercek sanci mi bilemiyorum da egitim de aldim ama her bunye de fatkli sonucta 39+6 yim