minikmucizeyolunda ___eeliiff benim daha 3 gün oldu adet olacakmışım gibi ağrılarım var belim ağrıyor
minikmucizeyolunda msrfff Beklemedeyim canım daha 5.günüm alt karnım ağrıyor ilk günden beri dünden beri daha fazla sanki adet olacakmışım ağrısı inşallah tutunma ağrısıdır ya da gerçekten tutmadığı için bu kadar ağrı
minikmucizeyolunda -Cennetkusuannesi- Canım benim bugün 5.günüm transferi saymazsam erken gebelik testi awox aldım yapsam çıkar mı akşam sence yoksa erken miii
-Cennetkusuannesi- minikmucizeyolunda benim çıkmıştı canım ama geç tutunması olduysa çıkmayadabilir. Yapmak istersen yap çıkmazsa üzülme 7. Günde tekrar yaparsın
allyslife minikmucizeyolunda bence çok erken yapmışsın testi, arkadaşımın 9.güne kadar negatifti 10.gün pozitif gördü.
-Cennetkusuannesi- minikmucizeyolunda erken olabilir canım 7 8. Gün tekrar yap geç tutunma olmuş olabilir
Leyla93- minikmucizeyolunda ben çatlatma iğnesi yaptıgım ıcın yalancı negatıften korktum yarın 10. Gunum kan vereceğim ☺️
minikmucizeyolunda allyslife Öylemi diyorsunuz bazıları yapıp pozitifi görmüş bende bir şansımı deneyim dedim negatif arkadaşımın biri 6 günde negatif gördü negatif ile sonuçlandı tüp bebeği. Benim adet ağrılarım çok olunca umutsuzdum ister istemez arkadaşım yap dedi yaptım negatifti test
minikmucizeyolunda -Cennetkusuannesi- geç tutunma döllenme tüp bebek de olmaz ki belki sizin ikiz olduğu için erken görünmüş olabilir
-Cennetkusuannesi- minikmucizeyolunda yok mesela 3.gün tutunma olduysa sende 4. Gün olmuştur gibi demek istedim. Yani hep negatif görüp 10. Günde pozitif gören var allahtan ümit kesilmez sağlıkla nasip etsin
allyslife minikmucizeyolunda kendi sürecin sana has, başkasında 3 gün süren yerleşme sende daha uzun sürebilir. Güzel düşün güzel olsun. Böyle şeyler için acele etme. Ben olsaydım test gününe kadar beklerdim, bu süreçteki her his süreci etkiliyor çünkü🫠
minikmucizeyolunda -Cennetkusuannesi- Hımm anladım olabilir Birkaç gün sonra olmazsa tekrarlıyım bakalım. 🥲üzüldüm ama biraz
-Cennetkusuannesi- minikmucizeyolunda ilkinde üzülme yani elbet üzülünüyor ama hemen topla kendini hazır oluncada ikinciye başla
minikmucizeyolunda -Cennetkusuannesi- Nasip inşallah üzülmem inşallah tutunur ya herkes erken diyor da birkaç gün daha bekliyim canım senin hamilelik nasıl gidiyor bu arada 🥹