beautiful_ annekiz6141 mamojonun çok övülüyor… Hahaa belli olmaz kız bizimkinin öyle bir huyu yok geçen onun küçüklüğünde olan emziği verdim ağzına koydu attı ben bebek değilim dedi 😂😂
annekiz6141 beautiful_ Bizimki de belkı öyle yapar ben ablayım dıye geziniyor evde paso 😂🤣 ya azrayı 1 yasında zorunlu emzirmeyı bıraktırdım sadece chıccoyu tuttu onun dısında hıc bır biberonu tutmadı emziği de 1 buçuk yaş ya da 2 yasta başladı 😂
annekiz6141 beautiful_ istemiyordu ya ogurdu hep bebekken de 😂 sonradan da emzıklerı çekmece de bulup kendısı emdı 😂
annekiz6141 beautiful_ valla emzırmeyı 13 günde unutturduk mecbur, emzıgı de geçen sene memleketteyken annemlerın kuzuları vardı onlar çaldı dedı annem sakladı 😂 agladı aradı ama vermedık 🙊😂
zehrairem annekiz6141 bugun itibari ile 33 haftalik oldu 🩷ama dediğiniz gibi hem omuz sırt ve bel ağrım var midem zaten felaket neler yapıyorum geçmiyor mide yanması saglikla bi dogsalardi minikler son 5 hafta gibi kısa bir süre kaldi inşallah 🤲
annekiz6141 zehrairem Benım mıde yanmam geçmişti yine basladı bu aralar 🤦♀️ belım falan agrımıyor da omuzlarım sanki tutulmuş gibi felaket haldeuım ya 😏
zehrairem annekiz6141 ayni cnm benimde bi ara cok guzel hic mide yanması olmuyordu simdi gece bile oluyor 🤦♀️artik agirlastik omuz sırt ne yapsın 😅😅hafif masaj yaptır cnm iyi geliyor