annekiz6141 Kızlar selammm kemiklerim çok agrıyor omuzlarım falan 33+4 uz sızde yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı krem falan sürsem mı acep ya 🥺😞
zehrairem annekiz6141 bugun itibari ile 33 haftalik oldu 🩷ama dediğiniz gibi hem omuz sırt ve bel ağrım var midem zaten felaket neler yapıyorum geçmiyor mide yanması saglikla bi dogsalardi minikler son 5 hafta gibi kısa bir süre kaldi inşallah 🤲
beautiful_ annekiz6141 yok yarın 29 olucam 🤦🏻♀️ Valla bu ağrılar beni harap ediyor bi yeri bitmeden diğeri başlıyor 😥
annekiz6141 beautiful_ Bende öyleyim bıde bu aralar mıdem çok berbat halde önceden gecelerı kötüydüm sımdı de başladı yine 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
annekiz6141 beautiful_ kız o zaman daha da agırlasıcam hastane çantamı hazırlamadım daha var ya aha bayramda gelıyor 🤦♀️
beautiful_ annekiz6141 kız hiç bana temizlikten alışverişten çantadan bahsetme kıyafetler okeyiz de temizlik ürünleri biberon emzik göğüs pompası kendime ped ve bez hala almadım bayram sonrası temizlik yapmam lazım of of
annekiz6141 Alya05 var ama kullanmadım hıc 1,2 kes mıdem çok bulanıyor haplardan artık bacım sabah büssürü ilacım var aç karnına yıldım artık içmekten..
annekiz6141 beautiful_ bende biberon, gümüş kapak, göğüs pedı, şampuan, vücud losyonu, pısık kremı, emzırme sudyenı, iç camasırı bıde alırsam emzık alırım onda da kararsızım Azra da başlar mı acaba diye 🤦♀️😂 neyse onu sonrada alırım amannn
beautiful_ annekiz6141 kız mamojonun indirimde emzik biberon beraber satılıyordu o kadar güzeldi ki kalbimi bıraktım 💞 Azra büyüdü kız daha
beautiful_ annekiz6141 mamojonun çok övülüyor… Hahaa belli olmaz kız bizimkinin öyle bir huyu yok geçen onun küçüklüğünde olan emziği verdim ağzına koydu attı ben bebek değilim dedi 😂😂