selenhuseyin sevimlipandahii Düşükten sonra adetim çok karıştı ya bu yüzden umudum yok 3 gün gecikmem var
yaren124 sevimlipandahii benimde adet tarihim yarın çok merak ediyorum bir kaç gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif eğer yarın adet olmazsam 3-4 gün sonra test yapmayı düşünüyorum
icran sevimlipandahii üç yıldır evliyiz bi düşügüm oldu sadece malesef beş ay önce o yüzden çok istiyorum hasret kaldı içinde diğer bebeğim ama sabah test yaptım varla yok arası silik gördüm ya da ben öyle yanlış gördüm bilmiyorum
sevimlipandahii icran bende 3 yıldır evliyim daha hiç bişey yok hatta pozitifi bile görmedim İnşallah bu ay olmuştur
MadameTussauds sevimlipandahii Hakkinda hayirlisi kuzum haber ver mutlaka insallah güzel haberlerle gelirsin
sevimlipandahii MadameTussauds Oyy canım nasılsın napyorsun bayadir görmüyorum seni 🥹🫶🏻 Adet oldum valla ya bu ayda olmadı
yaren124 sevimlipandahii benimde 22 sinde olmam gerekiyordu hala adet olmadım test yaptım testtede çıkmadı bir kaç gün daha beklemem gerek galiba