dilanmiranderman Kızlar nisan ayında regl oldum ama bu ay olmadım hamileymişim değeri benim gibi çıkan varmı ikiz diyorlar çoğu kişi iki tane de bebeğim var 🥲🥲🥲 Değerim >15000
mom28_ dilanmiranderman benimde yüksek cıkmıstı ikiz oldugundan şüphelendim ikiz oldu ama betayla ilgili degil diyor çoğu kişi hakkınızda hayırlısı olsun
ikizannesiiiiiiii dilanmiranderman benim günüm geçmeden öğrenmiştim düşük bir değerle 2 günde bşr kan vardim 2 katı fazlası yükselmeye başladı bir arkadaşım ikiz gibi değerlere göre dedi hep 2 katı fazlası yükseldi meğer tek yumurta ikizlerine hamileymişim ama doktorlar vs değerlerden belli olmaz ikiz olup olmadığı diyor
Esma006 dilanmiranderman bir mucize olur inşallah ailede yoksa bilemedim ama sağlıkla gelsin inşallah canım ❤️
buketdeniz19 dilanmiranderman ikiz gebelik betadan belli olmaz canım 😊benimde değerlerim olması gereken den fazla yükseliyordu tek kese tek bebek var ultrason da gözükür ikiz gebelik
guzelliklerbenibulsun dilanmiranderman benimde 7 nisan son adet. Betam yüksek 6441 cıktı. Kese de ufak göründü. Doktor salı bakacak. İkiz olma ihtimali varmış.
feyzailarslan guzelliklerbenibulsun benimde adet tarihim ve betam sizinkiyle neredeyse aynı doktor iki kese gördü biri daha gelişmemişti bir hafta sonra gel dedi yarın gideceğim bana da ikiz olabilir dedi.
guzelliklerbenibulsun feyzailarslan ay lütfen bana yazar mısın sonucu merak ediyorum, geceleri uyuyamıyorum düşünmekten yahu
user2027 dilanmiranderman 37 bin beta ya banada ikiz demislerdi ama ikiz olmadi cok dusunup stres yapma
mertrugs dilanmiranderman ikizle değerin bir ilgisi yok ki doktorlarda yok diyor. Hayırlı olsun gebeliğiniz.🌺
gulcegul dilanmiranderman 6+0 da kan verdim 91.000 çıkmıştı yapay zeka kesin çoklu gebelik dedi ama değilmiş doktorum da 100.000 e kadar normal demişti
temmuzonbir dilanmiranderman betam yüksek diye banada dediler doktorumda bi şüphelendi ama tek bebiş var
feyzailarslan guzelliklerbenibulsun bildirimlere bakmamışım kusura bakma. Benim diğer kese gelişmemiş diğer oluşan kesede kalp atışı duyduk çok şükür. Zaten doktor bir kesede gebelik olduktan sonra önemli olan o diğeri kesin ikizdi diyemeyiz dedi. Senin hakkında da hayırlısı olsun içini ferah tut önemli olab sağlıklı olması