miniginannesi__ habibe66yks eminemirr Ay kızımın adaşları 💖🌸 şimdi 3 Ece annesi bir postta buluştuk mu çok güzel bir tesadüf bu 💖🌸🧿 adıyla yaşasınlar sağlıkla gelsinler
3oglanannnesi miniginannesi__ 34+3üm bende dün kasılmadan gece 2ye kadar acildeydim çok ağırlaştım yorgunum erken doğum riskim var inşallah sayılı gün çabuk biter
habibe66yks eminemirr evet güzel tatlı bir isim yanına 2. İsim yakışmıyor ve kimse demiyor İlk bizim düşündüğümüz isimler CEMRE, GÖKÇE, ELANUR , MİRA sonra birinde benim içime siniyor ama eşimde sinmiyorsu içine ECE bir anda ikimizin içine sindi 🤰🤭
miniginannesi__ habibe66yks ya mira ve cemre bende çoook düşündüm zevklerimiz aynı sizinle demek ki 💖 he bir de miray ecenin yanına onu düşündüm. Ece Miray veya Miray ece gibi
eminemirr habibe66yks biz Ela istiyorduk oğlum illa Ece istedi sonra yanına Doğa Ece, Ela Ece gibi kombinasyonlar yaptık hiç biri içimize sinmedi Ece’de karar kıldık 🥰 Zaman geçtikçe alıştık bide dediler ki Eceler çok tatlı olur dahada içimize sindi 😂
oguzkaann habibe66yks miniginannesi__ eminemirr hepimizin hem haftası aynı hem cinsiyetler hem isimler 🤭 bizimde Ece olacak inşallah 💞🌸🌸🌸
gvnrzz miniginannesi__ benim ki 31 haftalık simdiden acıtıyor. Karnımda ayagını bastırarak kaydırıyo böyle bildiğin orayı yırtacak gibi 😂
sudeli4 miniginannesi__ Benmde şu an 34+6 ve tüm gün ağrı çekiyorum. İyice aşağı indi bide adım attıkça canım acıyo sürekli tuvaletim varmış hissi sürekli şiddetli vurma hissi. Bazende tuvaletimi yapınca bi rahatlama geliyo tepinmiyo cok garip vi süreç yaşıyorum gerçekten tüm hareket kasıklarımda ve daha aşağısında korkuyorm şu bayram bi geçseydi
miniginannesi__ sudeli4 ay ayakta durma hiç hemen uzan bende bir noktadan sonra fil gibi atıyorum kendimi yatağa üst karnım ve belim o kadar acıyor ki
ozdemirayca sudeli4 benimde 34+6 aynı şekilde ve belim sanki tutulmuş bazen o kadar kasılıyor ki vücudum yerimden kalkamıyorum 🥲
miniginannesi__ habibe66yks eveet eşim çok istiyor aslında eda istiyorda da Ece de anlaştık💖😀 ay kızımın adaşı olucak hemde yakın zamanlarda doğacaklar🧿🙏🌸💖
miniginannesi__ arzuua sizle günümüz haftamız aynı sonunda şu forumda benle aynı birini buldum memnun oldum cinsiyet ne🙏🧿🌸💖💙
eminemirr miniginannesi__ evet günlerimizde aynı güzel tesadüf oldu 🥰🌸 Sağlıkla gelsin güzel kızlarımız 💖
sudeli4 ozdemirayca aynıyım bende hatta nst çekiyorlar ya asla kalkamıyorm yerimden kalkıncada yürüyemiyorum inanılmaz tutulma ağrı baskı hepsini yaşıyorm kasılmalar için adalat da kullanıyorm sabah akşam kullanmasam ne olacak bilmiyorm sancım yok ama baskı vajinal ağrı kaşık ağrısı bel ağırısı Bacak ağrısı hahaha off☹️
habibe66yks miniginannesi__ bende Miray veya Mira düşünmüştüm ece aklımıza gelmeden önce ama eşim istemedi .Cemrenin anlami kor ateş diye düşündüm ve istemedim sonunda ECE ismine karar verdik KRALICE , SOYLU KADIN demek anlami 🤭🌸
ozdemirayca sudeli4 benim birde riskli gebelik şu sıcakta varis çorabı da giyiyorum kaldırıp atacağım en sonunda çok darlandım neyseki az kaldı dayanacağız🤪
habibe66yks eminemirr evet bir tane tanıdığım var ece çok tatlı bir kızdı. Eşim ve ben içimize sindi ve yanına hiç bir isim yakışmıyor tek isim olacak