pnreldmr anneadayii__ evet benim ikinci doğumum olduğu için sezaryan günde belli tabi bir problem olmazsa
anneadayii__ mavipinokyo81 ☺️☺️ ben de haftada 2 kez hastaneye gidiyorum açıklık var mı diye cuma günü de gideceğim bakalım ne diyecek doktor 😏 bu şekilde olursa suni sancı da versem açılmaz boşuna sancı çekmiş olursun dedi
mavipinokyo81 anneadayii__ belli olmaz benim ilk gebeliğimde de hiç açılmam yoktu suni sancı ile açılma oldu biraz uzun sürdü ama oldu sonuçta.
hayallperest anneadayii__ özele mi gidiyorsunuz Yanlış anlamayın da sancı olmadan açılma olmazki sancıyla açılır doktorunuz niye açılmaya bakıyor sürekli orayı anlamadım Benimde 4 gün kaldı ama hiç açılmaya bakılmadı 41 e kadar bekleyebiliriz dedi
betusss343 14 mayısta 39+4 sezaryen ile doğum yaptım. Arkadaşlar müthiş bir duygu. Hala inanamıyorum bakmalara doyamıyorum güzelliğime. Darısı başınıza sağlıcakla kolaylıkla kucağınıza alın
acelyamm betusss343 ayy sağlıkla büyüsün. Ben de 12 Mayıs’ta doğum yaptım.39+0 da. O masumiyet her şeyi unutturuyor insana 🥰
songulattepe anneadayii__ Doktorum bebek 37 haftalıkken muayene ettiğinde iri bebek dedi bu nedenle sezeryan doğuma karar verdik riske atmamak için. Zaten hiç sancım da yok, göbeğim hala dik. Ne zaman geleceği belli değil ve bu arada daha çok büyüyor vs
mavipinokyo81 beyza0007 gözünüz aydın darısı bize artık :) ben de 40+0 da doğursam ne güzel olurdu 2 günüm kaldı
mavipinokyo81 anneadayii__ yani kişiden kişiye göre değişir benim biraz uzun bi süreç olduğu için zorlamıştı suni beni. Ama tabi insanın kendi sancısıyla doğurması daha iyi bir şey
evremkesmis feyzaymn kaç cm açılma benimde 7 gün ve 1 cm açıklık var. Sancı yok. Bayramdan sonraya kalabilirmis🥲
cyj anneadayii__ 38+2 tık yok. Bu hafta bayram öncesi doğursaydım iyi olurdu😂 1 hazirana kadar yolu var artık napalım şansıma kesin bayramda gelecek😂