Cansu07 SuAte teşekkür ederim canım arabamın bagajı yeterli sanırım deniycem ☺️🙈 sende güzel günlerde sağlıkla kullan bebişinle inşallah
Gktg2009 Bnde yoyko alacaktım izmiri aradım 3-4 gün açan yok muahattap yok 4. Gün biri açtı orda görebilirmiyiz gelsek dedm burası depo yoğunuz gösteremeyiz dedi kızdım almadım
Cansu07 Gktg2009 hadi ya muhatap bulamamakta zor zaten görmeden alıyoruz biraz daha bakayım ben o hlde teşekkür ederim cevabın için 😊🙏
Sezgin Cansu07 ben kullanmadım ama kiwiyi bir bayanda gördğm böyle rengi gül kurusu pembe gibiydi görüntü olarak çok güzeldi. Tabi kullanımını bilemem
Cansu07 Sezgin evet canım bende kullanan bi arkadaşa resmini attırmıştım çok güzel duruyor inşallah kullanısıda iyidir
emel16 Cansu07 bence Netten de alacak olunsa gidip bi yakından görülmeli diyen düşünüyorum. renk tonu bile farkedebiliyor. Ki bi yakından incelenmeli sürülmeli özelliklerine iyice bakılmalı. Bende iki araba arasında kalmıştım Elele Allroad aldım bende:)
Cansu07 emel16 İstanbul’da yaşamıyorum maalesef canım antalyadayım İstanbul’da olsam bakardım senin aldığında çok güzel diyorlar kullanışlıymış güzel günlerde sağlıkla kullan inşallah ☺️🙏
Gktg2009 Cansu07 bi arkadaşım elegance aldı memnunuz dedi ama 1 aydır kullanıyorlar sadece garanti de muhattap zor eşim bunlar satmak için böyleler garanti de daha bter olur dedi 🤷♀️
emel16 Cansu07 inşAllah canım bende İstanbul’da değilim ama kayınvalidemler orada. Gittiğimde gidip bakma fırsatım oldu. Çok araştırdım bende inşAllah da memnun kalırım.
Cansu07 Mucizeemm bu modelden genelde memnunlarmış canım biraz araştırmıştım bi daha değerlendirecem güzel günlerde sağlıkla kullanın bebişininle sende 😊