Cansu07 Merhaba kızlar bayadır kararsız olduğum bi konuda danışmak istiyorum inşallah kullananlar vardır internet satışı olduğu için deneme şansım olmadı ... yoyko hotmomla , kiwi egg 6 in arasında kaldım kullanan varsa memnun musunuz ağırlığı açma kapaması nasıl bilgilendirirseniz sevinirim ... herkese şimdiden hayırlı doğumlar inşallah hepimiz sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza bebişlerimizi ❤️
byznr34 Cansu07 biz yoyko deluxe gt travel aldık daha kullanmaya başlamadık ama ben yorumları hep olumlu okudum test sürüşü de bana kolay geldi ama dediğim gibi henüz bende kullanmadım
SuAte Cansu07 biz kiwi 6in1 aldık derisi falan çok iyi herşeyiyle mükemmel, daha nasip olmadı kullanmak cabm
Cansu07 Selinnnce aynen canım bende öyle mağazalar ağır model onlar dediler ama kendileri satmadıkları içinde demiş olabilirler
Hahaazal Cansu07 bende yoyko aldım gayet güzel geldi çok beğendim pusetine bayıldım zaten kullanınca göreceğiz artık kalitesimi sürümü de kolay gibi
Cansu07 Hahaazal puset ağırlığı nasıl canım acaba bu arada sağlıkla güzel günlerde kullan inşallah ☺️
baliko biz kiwi aldık ama henüz kullanmadık. gayet hafif. kullanışlı duruyor ama tabi kullanınca belli olur herşey
Cansu07 SuAte pusetin ağırlığı nasıl canım kapanması bide şimdiden sağlıkla güzel günlerle kullanın ☺️
SuAte Cansu07 amiin inşaallah🤗🙏🏻 Puset öyle çok ağır değil kaldırılabilecek şekilde, kapanması da kolay ama biraz geniş yer kaplıyo arabanız küçükse sıkıntı olabilir canm
Cansu07 SuAte teşekkür ederim canım arabamın bagajı yeterli sanırım deniycem ☺️🙈 sende güzel günlerde sağlıkla kullan bebişinle inşallah