mezfamily yenibiranne__ 9 aylıkken kıbrıstan mersine gemi yolculuğu 12 saat yaptım mersinden kendi memleketime de 5 saatlik yolculuk yaptım 2 gün sonra doğurdum 😅😅😅
fatma160423 gzm8181 herhangi bir sorun oldu mu ağrı falan bir de daha öncesinde var mıydı ağrınız normalde
tubitolo24 yenibiranne__ şuan 10 haftalığım bu gece yola çıkıcaz yol 8 saatlik ama doktorum 2 saatte bir mola verip 15 dakika yürüyeceksin yoksa gitme dedi birde bol bol su iç mutlaka dedi
Nidaanur yenibiranne__ 22 haftalıkken 20 saat yolculuk yaptım. Sık olarak mola verdik. Ayaklarımı topladım uzattım dikkat edince çok sıkıntı olmuyor.
zeynepelifg yenibiranne__ 3 hafta önce Urfa’dan Cizre’ye gittim o zaman 4 haftalıktım yollar çok kötü öldüm öldüm dirildim
baharerkann yenibiranne__ ben 14+2 de uçak yolculuğu otobüs ve tren olmak üzere 9 saatlik bi yola çıktım bisey olmadı şükür eğer riskiniz yoksa sorun olmaz bence ☺️
nidoooss yenibiranne__ bende 17 haftalıkken 10-11 saatlik yolculuk yaptım bi problem olmadı sık sık mola verip 10-15 dk yürüdüm belimi destekledim gayet güzeldi 🌸
sulzek03 Kızıma 2 aylık hamileyken Almanya’dan Türkiye’ye (Afyon) kadar gittim 2 gün araba yolculuğu şimdi kızım 3 yaşında ve oğluma hamileyim Almanya’dan Avusturya’ya gidiyorum yine arada 4 saat yaklaşık gidiş ama sürekli değil