babyonn 18 haftalığım 7 saat yolculuk yapacağız ama zaten çok sık mola veriyoruz evde de sürekli yürüyüş yapmıyorum saatlerce oturduğum da oluyor riskim yok inşallah bi şey olmaz
hilosss0 Bende 14 haftalık olucaz 12 saat yolculuk yapacağız arabayla kısa yürüyüşlerle sıkıntı olacağını pek düşünmüyorum 🥰 riskli bir gebelik yoksa benim tek sorunum kusma ve midenin kötü olması 🥹
fatmaa51 hurremintorunu arka koltuk daha çok sallıyor ön koltuğa oturup biraz yatırın belinizi de yastıkla destekleyin o şekilde daha saģlıklı olur ben öyle yaptım
ikiemanetinannesi yenibiranne__ 17 saat yaptım. Molalarla o kadar sürdü. Sık mola verdik . Çünkü üç gün öncesi kanamam olmuştu her fırsatta bacaklarımı hareket ettirdim arkada oğlumla yolculuk yaptık uzatmaya çalıştım ayaklarımı da. Uçak tercih etmedim 19 haftalıkken
1Ali yenibiranne__ belli bir ayıma gelene kadar hem tır ile hem normal arabamızla o kadar çok yol gittim ki😂ama en son eşimin memleketine gittik 6saat civarı ayaklarım balon gibi şişince bir daha uzun yola çıkmadım o zaman da doğuma az kalmıştı zaten
sdkaaa yenibiranne__ 23 ve 27. Haftalarımda yaklaşık 12 saatlik otobüs yolculuğu yaptım 2 kere mola verdi molalarda yürüdüm hep otururkende ayaklarımı devamlı hareket ettirirdim çok şükür hiç sıkıntım olmadı ödem bile olmadı şu an 33 haftalığım arabayla memlekete gidicez normalde 7 saat sürüyor 2 saatte bir dura dura gideriz belime destek için yastık alıcam mümkün olduğunca uzanarak ve ayaklarımı yüksekte tutarak gitmeyi düşünüyorum
minimi25 yenibiranne__ 37 haftalıgım gebeliğin basından beri şehir dısına gittim 2 saatlik yola . şehir içide cocugu okuldan almak zorundayım doğuma kadar mecburum sıkıntı olmuyor yani
bebegimlebiz yenibiranne__ 26 haftalık hamileyim. Dün 10 saatlik yolculuk yaptım. Ön koltuğu yatırdım sola uzandım. Molalarda yürüdüm ve çok rahat geldim. Bacaklar ve göbek arası çok kasılmadığı sürece bence bir sorun olmaz
nesmad22 yenibiranne__ 11 haftalıkken 2 gün arayla 12 saat gidiş 12 saat de geliş yolculuk yaptık hicbirsey olmadı hafif uzanır pozisyonda gittim mola verdik yürüdüm
yinemihilal yenibiranne__ 12 saat, 6 saat, 15 saat, 3 saat uçak yolculuğu, 3 saat tren yolculuğu ve daha fazlasını yaptım hamileliğim boyunca bir sıkıntı yaşamadım