aysel00 Fatmagul42 ya çok saçma herkese vermişlee resmen diyorum bu hafta gün alırım gidiyorum yok enfeksiyon cae bakteri üremiş flaan bakmadı bile
gunesbaby aysel00 benimde bu hafta enfeksiyon bakteri vs çıktı ya aynı, gün almaya gidiyom uğraştığım şeylere 🫠
aysel00 gunesbaby anladım güzelim işte bana da 38 de acile gel nst baksnlae flan dedi doktoe arycak dedi 2. Hamilelik benim zatwn zorunlu sezeryan
gunesbaby aysel00 bakalım ilk kimin doğucak.. şu hastanelerin saçma şeyi olmasa valla gelmişti çocuğum bu zamanda. Her şeyi de tam yani bi de
temmuzonbir aysel00 git yinede bayramdada olsa nöbetçi oluyor canım hayırla sağlıkla kucağına al inşallah bebişini kuzum 💐
aysel00 gunesbaby vallaha bebem benimde öyle innşallah sağ salim kucağımıza alırız bakaalm doktorıumun keyfi olurda ararsa inşallah
gunesbaby aysel00 ben iyiyimde bebişi küveze aldılar🫠 ama hastane, personel ekip olarak baya iyi bence çam sakura. Sezaryenimde güzel geçti için raaht olsun
zeytineell gunesbaby merhaba sağlıkla kucağınıza alın insallah umarım çabuk çıkar kavuşur yavrunuz size sancı durumu olunca mı gittiniz yada suyunuz mu geldi bende o hastaneye takipliyimde
gunesbaby aysel00 erken doğunca solunum sıkıntısı için tedbiren aldık dediler ama şuan çok şükür çok iyi 🥹
medcag aysel00 merhaba çam sakura da mı takiplisiniz kaç haftaliksiniz gün verdiler , ben ebeyle sorduğumda ebe biz gün vermiyoruz demişti sezeryan için size nasıl verdiler acaba en çok kafama takılan durum bu da
gunesbaby zeytineell ben aslında hastaneye kontrole gitmiştim😃 bebek tersti zaten biliyoduk. Sancım suyum kanamam hiçbi şey yoktu ama doktor muayene esnasında karnımı çok sert görünce alttan bakmak istedi. Alttan da bakınca kanama gördü acil yatış yapalım eve bile gitme dedi… 2-3 saat sonra doğuma girdim🫠