Betul2009 Minigimkizim butiklerde salaş modeller genelde uzun oluyor hem geniş benn öyle yaptım çok rahat açıkcası illa hamile kıyafeti olcak die bi şart yok 🙄
Kurall Minigimkizim madam Moss canım nerdesin bilmiyorum ama cevrende varsa bak ben geçen hafta aldım salaş bol şık ve ucuz 12 TL ye aldım tanesini renk renk var
Minigimkizim Tazegelin12 Ben baktım bulamadım canım sadece kadın bölümünden mi baktın yoksa hamile bölümünden mi
Gulsermeryem Minigimkizim kesinlikle koca tişörtü😁😁😁 çok rahat oluyor göğüsler falan damar damar olduğu için rahatsız oluyorum ben Hem onu kapalı hem tatula çok güzel oluyor 😂😂
Mervecimcim Minigimkizim LCW hamile bölümünde 30 tl siyah ve beyaz renklerden aldım. Çok rahat ve hoş.
Kader5516 Minigimkizim geçen hafta sipariş verdim lc waikiden hamile tişört ve taytını gayet rahat İnternet sitesinden bakabilirsin ben ordan sipariş verdim
Minigimkizim birgullllll Mağazalara gittim bulamadım anca internet sayfasından normal hamile tişörtlereri var mağazada ama benim istediğim uzun kısa kollu bol tişört altına tayt giymek için
Tazegelin12 Minigimkizim hamile bölümünde cok.karisik olduquu icin bnde bulamadim görevliye soradum ksndi gosterdi her renk her model var
Gulsermeryem Minigimkizim benim.kocam benim tam iki katım uzun boylu ve yapılı onun için şuan bana tam oluyor 😁😁😁
Mutluhamis Minigimkizim bazı şehirlerde var mağazası internet sitesinde yazıyor hangi illerde olduğu ama ben internetten satın alıyorum hem kaliteli hem uygun tavsiye ederim