buketdeniz19 ay harbiden ya doktora bir şey diyorum sekreter bir yerden atlayıp cevap veriyor ayar oluyorum kaba bir şekilde bir şey de dediğim yok ki doktor konuşmuyor bende tekrar soruyorum bu durumu nasıl halledicez hocam diye doktor yerine kadın konuşuyor özel de de doktor denedim o da değişik çıktı kistim varken hamile olduğum için mi sanki millet risk almak istemiyor galiba ya 26 yaşında gencim yani en son burayı terk edip kendi memleketime gideceğim vallahi burama geldi doktor değiştirmekten bunaldım kafam karıştı Karadeniz insanlarını hiç sevmedim
Hepsi ukala yemin ederim hamile olmasam sağlık problemim olmasa Allah uzak etsin beni bu hastahaneden diycem böyleleri okumasın mümkünse ya tıp okuyip havalara girenlere ayar oluyorum
Kayseri şehir hastahanesi de doğurdu yengem mesela daha ilgililer en azından ordaki doktorları taniyorum önceden kist ameliyatı olmuştum sonradan tekrarladı yani
Hep kontrollere kadın doğuma orda giderdim ne kadar ilgili doktorlar olduğunu biliyorum hamileyken de memlekette iken gittim bir kere tansiyonumu ölçtüler kiloma baktılar burası dandik gibi bakıyor iyisin tamam diyip yolluyor