annebebeka tortillam_ evet evet uzun sürdü, ilk hafif şiddetliydi ama sonradan şiddeti arttı hatta dolaplardan ses gelmeye başladı
eslem2121 tortillam_ bilmiyorum cnm saymadım ama ben korkudan galiba uzun hissettim çünkü avize uzun bir süre sallandı öyle çok sallantı değildi ama
melisasak35 eslem2121 evet malesef deprem söz konusu olunca insan çok korkuyor rabbim yardımcımız olsun deprem ülkesinde yaşıyoruz
eslem2121 bebegimibekliyorum__ uyanıktım cnm ben play storeden mesaj aldım hafif sarsıntı dedi gaz fanalarını kapatın die
superstar_00 eslem2121 Dün Diyarbakır’daydim o yüksek binaları görünce Allah’ım dedim olası bir depremde nice olur halleri.
eslem2121 superstar_00 valla hiç sorma çok yüksek binalar var şu depremden sonra hep kısa katlı binalarda kalmak istiyorum
demirrleydi_ eslem2121 ben hiç sallanmadım bile ablam aradı deprem oldu nasılsın biz şimdi eve girdik diye ne depremi dedim eşim işte onu aradım bide anlamlara yakın ne depremi dedi oda
kimchikimdi eslem2121 Depremi yaşayanlara cok geçmiş olsun kızlar, Allah bi daha yaşatmasın beterinden korusun🫂🫂