kubraaaatt Busranur_mnts ishal bulantı yok ama bebek hareketleri sert bugün. O da yeri daraladığı için mi yoksa ters bir şeyler mi var bilmiyorum 🙄
Busranur_mnts kubraaaatt hareket etmesi sorjm değil artık güçlüöolduğu için öyle geliyordur sağlıkla gelsin😍
siinemyy kubraaaatt çok geçmiş olsunn❤️🩹 Başka belirtileriniz de başlarsa haber verin lütfen aynı hafta olduğumuzdan merak ediyorum sizi de acaba doğurdu mu diye 😅
kubraaaatt siinemyy çok teşekkür ederim 💞benim bugün kasılmam çok fazla karnım sürekli sertleşiyor ama normal olabilir mi bu haftalarda bilmiyorum🙄
mlke2906 Benimde karnım sertleşiyor ve nefes almakta zorluk çekiyorum hatta sırttan karnıma ağrı vuruyor bıçak saplanması gibi kubraaaatt
seyrosmom kubraaaatt nstde sancım çıkmadı hafif dalgalanma var denildi ama sancı kasılma tarzı bir şey var çözemiyorum o da beni korkutuyor
Busranur_mnts kubraaaatt kasılmada karın taş gibi gergin oluyor onu diyorsan kasılmadır o benim 34 haftadan beri yalancı kasılmalarım oluyordu uzanınca geçiyordu doğum yaptığım akşam kasılmam geçmedi daha sık kasılıyordu uzandım falan geçmedi sonra suyum gelmişti
Reyyollela kubraaaatt ishal doğumun yaklaştığını gösterir vücut hazırlanıyor aslında . Activating labour 7 dk olan videoyu yapıp ılık dışa girin ardından bi kal kez 🤍
kubraaaatt Reyyollela evet o videoyu kaydettim ama ne zaman yapacağıma karar verememiştim. Teşekkür ederim 💞