kubraaaatt Kızlar 37+6yım. Dünden beri bel ağrım ve pelkvikte baskı arttı. Oturup kalkarken zorlanıyorum o kadar ağrıyor. Bugün de kuyruk sokumu ağrısı mide bulantısı ve ishal var. Bunlar doğumun yakın olduğunun habercisi mi yoksa ben kuruntu mu yapıyorum
Melike3506 kubraaaatt bizde 37+6 yız pelvik baskısı ve inanılmaz bir kasık ağrısı var bende de bıçak batıyor sanki hele oturduğum yerden ya da yattığım yerden kalkınca ağrım çok olduğundan hemen adım atamıyorum bile bende merak ediyodum doğum yakın mı diye nedense kendimi çok yaoın hissediyorum
siinemyy Melike3506 kubraaaatt 37+5 aynıları bende de var kızlar.. vücudumu çok dinlediğim, bi belirti aradığım için mi yoksa doğum mu yakın bilemiyorum 🤷🏼♀️
asporca kubraaaatt yakındır kapıda belki bugün yarın nişan suyun gelir birde bakmışsın kucağına bebekle gelmişsin 😁
seyrosmom kubraaaatt aynıları bende var 35 haftalığız bugün acile gittim hemen yatış yapıldı 1 2 cm açıklığın var denildi sizce doğumum yakın mıdır
kubraaaatt Melike3506 bugün bu his bende de oldu sanki bayram öncesi gelecekmiş gibi. Pelvikteki baskı beeni çok zorluyor özellikle sabahları yataktan kalkarken
Melike3506 kubraaaatt bende bayramda gelcekmiş gibi hissediyorum. O sıra 3-4 kere geceleri tuvalete kalkan beni düşün ☹️
kubraaaatt Melike3506 bayramı hastanede geçirmek şartıyla tabi😄 çünkü bayram öncesi olsa gelen giden çok olacak yavrum hasta falan olursa diye korkuyorum. Gösterme diyeceksiniz belki ama bazı akrabalar deccal gibi gerçekten 🙄
Melike3506 kubraaaatt bende hastane kalabalık olmaz bayramdan dolayı diye istiyorum hemde çok zorlanmaya başladım
seyrosmom kubraaaatt nstde sancım çıkmadı hafif dalgalanma var denildi ama sancı kasılma tarzı bir şey var çözemiyorum o da beni korkutuyor